Kuin Fenix-lintu

Kuin Fenix-lintu

Elina Era

ePUB

385,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091585

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Dokumenttiromaani, joka kertoo nuoreen aviomieheen kohdistuneesta petoksesta ja hyväksikäytöstä, sekä rakkauden tuhoutumisesta, avioliiton osoittauduttua vain kulissiksi saada lapsi.
Epätodelliselta tuntuvassa tarinassa, joka on totta 2000-luvun Suomessa, voi päähenkilöiden mukana kulkea läpi koko pitkän lapsen ja isän tapaamisoikeudenkäynnin.
Paljon tapahtumia pohtiva kerronta on myös kuvaus petetyksi tulemisen tunteesta, lapsen tapaamisien estämisestä, valheesta, sekä vihasta.
Elina Era

Elina Era

Elina Era on eläkkeelle jäänyt sairaanhoitaja ja isoäiti. Harrastuksena ihmisen psykologia ja elämän syvällinen pohdinta. Hän on kiinnostunut luonnosta ja sitä kunnioittavasta elämäntavasta.
Kirjoittaminen on pienimuotoisena ollut aina lähellä hänen sydäntään, käsittäen lähinnä kertomusten kirjoittamista pöytälaatikkoon.
Kuin fenix-lintu-romaani sai alkunsa todellisuuden tapahtumista ja on tarkoitettu vertaistueksi kaikille niille monille isille, jotka kamppailevat samankaltaisten asioiden kanssa.
Kertova kaunokirjallisuus lisättynä ripauksella psykologisia koukeroita on Elina Eran omin kirjallisuuden laji.
Kuin Fenix-lintu on Eran "esikoinen" ja vääjäämättä omakustanteisessa kirjassa saattaa esiintyä kirjoitusvirheitä mutta kertomus on oikein. Menestys jää nähtäväksi, aihe on kuitenkin vuonna 2020 ajankohtainen, koska romaanin kaltaisia asioita saa toistuen lukea iltapäivälehtien sivuilta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.