Murenia

Murenia

Lupa olla minä

Alina Kangas, Leila Pihlajaniemi

ePUB

387,4 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528014386

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Junalla voi tehdä matkaa Pohjanmaalle, äidin 90-vuotispäiville, menneisyyden salaisuuksiin, omaan itseen tai vieressä istuvaan sisareen.

Murenia on kuvaus pinttyneistä lapsuudenrooleista ja sisarus-kateudesta. Kirjassa tutkitaan naisen näkökulmasta viisikymmen-luvun velvollisuusjumalanpalvelun ja tunnekylmyyden vaikutusta seuraavaan sukupolveen. Päähenkilö Sisko tutkiskelee ärtymyksensä syitä isosiskon seikkaillessa ravintolavaunussa, havainnoi maisemia ja matkustajia ja kirjoittaa kirjaa. Äiti odottaa tyttäriään pohjalaisessa kylässä muistellen menneitä ja pyöritellen taikinaa.

Matkan jälkeen jotain on muuttunut, äitiä voi ymmärtää uudella tavalla, sisaren kanssa voi olla ystävä ja omien tunteiden kerroksista voi paljastua yllättävää energiaa.

Kirja on tarkkanäköistä ja rehellistä itsetutkiskelua, ympäristön ja ihmisten konkreettista havainnointia, jota sävyttää leppoisan humoristinen ote.
Alina Kangas

Alina Kangas

Leila Pihlajaniemi

Leila Pihlajaniemi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.