Ohdakemaan vaeltajien tarinoita

Ohdakemaan vaeltajien tarinoita

T. H. Hukka

ePUB

1,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528031536

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.11.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaan Vaeltajien Tarinoita on kokoelma sadunomaisia kertomuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden oivaltaa jotakin oleellista ihmisyydestä, olemassaolosta ja omasta elämästä. Tarinoitten kirjoittaja on psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka on perehtynyt myös tietoiseen läsnäoloon. Jotkut tarinoista ovat tuttuja saman kirjoittajan Ohdakemaa- fantasiakirjasarjasta, mutta suurin osa on aiemmin julkaisematonta materiaalia. Kirjanen tarjoaa kurkistuksen Ohdakemaa-sarjan sisällölliseen tematiikkaan, mutta toimii myös itsenäisenä teoksena; tarjoten lukijalle niin psykologista kuin eettistä pohdittavaa, ja kenties myös avaimia henkilökohtaiseen elämänmuutokseen.
Vaeltajien tarinat voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja mielesi sisäisiä ristiriitoja, ja myös toisia kanssakulkijoita. Joku näistä tarinoista saattaa johdattaa sinut portille, jonka takana odottaa uudenlainen elämä, jossa on enemmän iloa ja rauhaa. Ja joku tarinoista voi antaa sinulle avaimen, niin että pääset tuosta portista ulos. Mutta uskallatko mennä eteenpäin, kun näet kaiken aiemmin todeksi kuvittelemasi tuolle puolen; kenties vain valoa, muttet mitään muotoja? Älä huolestu! Sinun tarvitsee vain lukea. Oivallus tulee ehkä perästäpäin, oikealla hetkellä; juuri silloin, kun tarvitset sitä.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.