Pienin hentoisin askelin

Pienin hentoisin askelin

Matka syömishäiriöstä unelmiiin

Jaana Hämäläinen

ePUB

568,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039617

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.02.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo nuoren naisen matkasta haasteiden keskeltä kohti suurimpia unelmiaan. Takana on paljon menetyksiä, mutta myös joukko saavutuksia. Alamäkien kohdalla on tuntunut, että polku ei koskaan pääty, mutta silti kaikista vastoinkäymisistä on noustu vaan vahvempana eteenpäin. Matkalla ollaan käyty maistelemassa niin lastensuojelulaitoksen tunnelmaa, että psykiatrisen sairaanhoidon lääkkeitä ja suljettuja ovia.
Jaana Hämäläinen

Jaana Hämäläinen

Jaana Hämäläinen on 19-vuotias nuori nainen. Hän toimii tänä päivänä kokemusasiantuntijana kertomassa tarinaansa, kuinka on selviytynyt vastoinkäymisten keskellä. Jaana uskoo, että elämän tarkoituksena on kohdata rohkeasti unelmia ja tehdä elämästä oman näköistä. Hän vahvistaa etenkin nuorille sitä uskoa, että vastoinkäymisistä voi selvitä uskomalla ja tavoittelemalla unelmiaan. Ammatiltaan lastenohjaaja, sekä personal trainer.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.