Strass

Strass

Mia Bergenheim

ePUB

591,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528031567

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.11.2020

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Claudia är fyrtionio år. Hon är nyss frånskild och känner sig bortkommen i tillvaron. Hon är fri som ett sommarmoln men självkänslan sviktar och rosenröda drömmar känns minst sagt pinsamma.
Mot alla odds träffar Claudia en man. Han ser ut som en grekisk gud, doftar underbart och är hetare än Red Savina-chili.
Claudia faller pladask vilket får lutherrösten i hennes inre att leva loppan. För att stå ut försöker Claudia minnas mormors ord. Ofta galopperar väninnan Sara till undsättning och det finns få tillfällen som inte kan fixas med ett glas cava.

Romanen Strass är feelgood på hög nivå. Här finns kärlek och lust, spännande kopplingar, tjusiga hästar, anrikt porslin och goda vänners vibrerande energi.
Mia Bergenheim

Mia Bergenheim

Mia Bergenheim är en finlandssvensk författare som tidigare har skrivit romanen I hundarnas timma. Hennes författarskap präglas av ett unikt språk, varm humor och ett briljant sinne för karaktärernas personligheter.

Mia Bergenheim bor utanför Helsingfors, Finland. I många år har hon tävlat i banhoppning på nationell nivå.

Anettes lilla bibliotek Instagram

joulukuuta 2020

Jag älskar denna feelgood roman.
Här finns kärlek, romantik, hemligheter, allvar lust och spännande kopplingar.
Boken handlar också om hästar, tävlingar och träning med hästar och anrikt porslin. Boken är lättläst med lagom långa kapitel. Jag blev fast direkt i boken, den gjorde att jag ville läsa och läsa. Rekommenderar varmt boken STRASS

Strass av Mia Bergenheim

Jennies Boklista

joulukuuta 0002

Charmig, underhållande & gripande!

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.