Ten-goku

Ten-goku

Hannu Talvio

ePUB

380,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077602

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Planeettamme on ajautumassa kestämättömään tilanteeseen ihmisten ahneuden vuoksi. Sen pelastamiseksi hallitsevien suuryritysten toimintaa ja rakennetta olisi ensi tilassa muutettava eettisemmäksi. Maailman rikkaimmilla parilla kolmella tuhannella ihmisellä olisi siihen pääomia ja päätösvaltaa, mutta vain harvoilla heistä on siihen halua. Mitä tuhansien miljardien omaisuuksilla voisikaan saada aikaan, jos ne kerättäisiin yhteen yritysmaailman muuttamiseksi? Mitä jos päätöksiä tekisivät aidosti hyvät ihmiset, joita Ten-goku mobiilipeli löytää? Millainen vipuvarsi tarvitaan maailman saamiseksi raiteilleen? Onnistuuko Salvatore Sale Rinne mahdottomalta vaikuttavassa tehtävässä?
Hannu Talvio

Hannu Talvio

Hannu Talvion esikoisromaani Kolme sadonkorjaajaa julkaistiin vuonna 2015 kustantajana Myllylahti Oy. Oman sisaren puolen vuosisadan takaiseen murhaan liittynyt teos sai paljon julkisuutta valtalehdissä ja kolme tähteäkin Helsingin Sanomien arvostelijalta. Se on saavuttanut pienehköstä painosmäärästään huolimatta useita tuhansia lukijoita. Kiitos siitä kuuluu hyvin toimivalle kirjastolaitoksellemme ja sen työntekijöille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.