Romaanit & novellit

Jännitystä, romantiikka, seikkailuja – BoD:n kirjakaupasta löydät kaikkea, mitä tarvitset ainutlaatuisen lukuhetken luomiseen. Selaa kaunokirjallista valikoimaamme, tutustu uusiin julkaisuihin ja erityisen suosittuihin teoksiin ja anna tarinoiden viedä sinut mennessään.

 1. Suosittu
  Palkanlaskija Salla Voutilainen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 29.11.2018
 2. Suosittu
  Puujalkavitsikirja Sami Nisonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 14.11.2018
 3. Suosittu
  Tätä mä oon My life is my message
  Janne Pasanen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 05.11.2018
 4. Suosittu
  Melonit kypsyvät Virpi Pyykkö
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 27.07.2018
 5. Suosittu
  Syväsukellus Omaelämäkerrallinen tarina
  J.E. Tynkkynen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 16.10.2018
  7,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 6. Suosittu
  Octorania Juha Rahkonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 18.10.2018
  6,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 7. Suosittu
  Vino nenä Luigi Pirandello
  Kustantaja: Impromptu Kustannus Julkaistu: 25.09.2018
 8. Suosittu
  Veljeni, supersankari Giacomo Mazzariol
  Kustantaja: Impromptu Kustannus Julkaistu: 12.09.2018
 9. Suosittu
  Yksityisetsivä Juri Nummelin
  Kustantaja: Kustantamo Helmivyö Julkaistu: 11.09.2018
 10. Suosittu
  Tulitanssija Heta Hiltunen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.07.2018
  5,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

Uudet suosikkisi löytyvät BoD:n kirjakaupasta

”Kun lukemisesta tulee tapa, voi luoda itselleen paikan, johon voi paeta melkein kaikkea elämän kurjuutta.” (W. Somerset Maugham)

Ihmiset ovat kertoneet tarinoita jo aikojen alusta asti. Kirjoitustaidon myötä nämä tarinat ovat päätyneet paperille ja kansien väliin ja vielä tänä päivänä romaanit ja novellit ovat kaikista suosituimpia kirjallisuuden muotoja. Toisin kuin asiakirjoissa kuvaillaan romaaneissa keksittyjä tarinoita ihmisistä – tarinoita, jotka luovat uusia maailmoja kirjailijan sanojen avulla. Romaani voi olla rakkaudesta kertova, jännitystä luova tai fantasiaa, myös näiden kaikkien aiheiden sekoitukset ovat suosittuja lukijoiden keskuudessa. Julkaistujen kirjojen joukossa on tuhansia mahdollisuuksia löytää aina uusia aiheita ja tarinoita – ja se onkin kirjojen paras puoli. Voit itse valita, mihin maailmaan milloinkin astut ja parhaassa tapauksessa hyvä romaani jättää jälkensä sinuun pitkäksi aikaa.

Kirjoista oppii

Vaikka romaanit ovatkin fiktiota, on niihin usein lisätty pieni annos todellisuutta. Kirjailijat saavat inspiraatiota kirjoitukseen oman elämänsä tapahtumista, kohtaamisista ja tilanteista ja käyttävät elementtejä näistä käsikirjoituksissaan. Kirjat näyttävät lukijoilleen useita eri elämän vaiheita, kertovat historiasta ja kuvaavat erilaisia ihmissuhteita – ja auttavat näin ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Asiakirjoista löytyvät esimerkiksi historiallisten tapahtumien faktat, romaanit samasta tapahtumasta taas kuvailevat tapahtumaa tunteiden ja ihmiskohtaloiden osalta. Tartu siis romaaniin, nauti lukemisesta ja opi samalla uusia asioita.

Uudet julkaisut ja suositut kirjat suoraa kotiovellesi

Jos kaipaat kirjaa, johon voit syventyä moneksi tunniksi, olet oikeassa paikassa. Suuri valikoimamme vangitsevia tarinoita tarjoaa jokaiselle jotakin, niin seikkailunhaluisille kuin rakkaudennälkäisille lukijoille. Selaa rauhassa tarjontaamme ja tilaa sinua kiinnostavat kirjat kotiovellesi kätevästi muutamalla klikkauksella.