Romaanit & novellit

Jännitystä, romantiikka, seikkailuja – BoD:n kirjakaupasta löydät kaikkea, mitä tarvitset ainutlaatuisen lukuhetken luomiseen. Selaa kaunokirjallista valikoimaamme, tutustu uusiin julkaisuihin ja erityisen suosittuihin teoksiin ja anna tarinoiden viedä sinut mennessään.

 1. Uutuus
  EGO Minä ja Patti Smith ja te kaikki muut
  Rax Rinnekangas
  Kustantaja: Lurra Editions Julkaistu: 26.01.2021
 2. Uutuus
  Menschliche Spuren Kyösti Waris
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 26.01.2021
 3. Uutuus
  Silikonivaimo romaani
  Pirta Sarin
  Kustantaja: Pirta Sarin Julkaistu: 25.01.2021
 4. Uutuus
  Runoa 53 Poems Seinäjoki Finland Pentti Olavi Syrjälä
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 21.01.2021
 5. Uutuus
  Muistojemme Viistokatu Kertomuksia kadusta, joka ei suostunut kuolemaan
  Vesa Sisättö
  Kustantaja: Kustantamo Helmivyö Julkaistu: 20.01.2021
 6. Uutuus
  Yksikätinen Mies "Sitten kun minua ei enää ole"
  Marja Rämä
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.01.2021
 7. Uutuus
  Semisimppeli Nippelipeli Aina Ali-Vireinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.01.2021
 8. Uutuus
  Masa Maaseudun poika
  Lauri Suvanto
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.01.2021
 9. Uutuus
  Sadistin päiväkirja Jacob Israel
  Kustantaja: Frank Cray Publishing Julkaistu: 12.01.2021
 10. Uutuus
  Näytä minulle kasvosi ,äiti Äiti
  HELLI KARIMUS
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 12.01.2021

Uudet suosikkisi löytyvät BoD:n kirjakaupasta

”Kun lukemisesta tulee tapa, voi luoda itselleen paikan, johon voi paeta melkein kaikkea elämän kurjuutta.” (W. Somerset Maugham)

Ihmiset ovat kertoneet tarinoita jo aikojen alusta asti. Kirjoitustaidon myötä nämä tarinat ovat päätyneet paperille ja kansien väliin ja vielä tänä päivänä romaanit ja novellit ovat kaikista suosituimpia kirjallisuuden muotoja. Toisin kuin asiakirjoissa kuvaillaan romaaneissa keksittyjä tarinoita ihmisistä – tarinoita, jotka luovat uusia maailmoja kirjailijan sanojen avulla. Romaani voi olla rakkaudesta kertova, jännitystä luova tai fantasiaa, myös näiden kaikkien aiheiden sekoitukset ovat suosittuja lukijoiden keskuudessa. Julkaistujen kirjojen joukossa on tuhansia mahdollisuuksia löytää aina uusia aiheita ja tarinoita – ja se onkin kirjojen paras puoli. Voit itse valita, mihin maailmaan milloinkin astut ja parhaassa tapauksessa hyvä romaani jättää jälkensä sinuun pitkäksi aikaa.

Kirjoista oppii

Vaikka romaanit ovatkin fiktiota, on niihin usein lisätty pieni annos todellisuutta. Kirjailijat saavat inspiraatiota kirjoitukseen oman elämänsä tapahtumista, kohtaamisista ja tilanteista ja käyttävät elementtejä näistä käsikirjoituksissaan. Kirjat näyttävät lukijoilleen useita eri elämän vaiheita, kertovat historiasta ja kuvaavat erilaisia ihmissuhteita – ja auttavat näin ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Asiakirjoista löytyvät esimerkiksi historiallisten tapahtumien faktat, romaanit samasta tapahtumasta taas kuvailevat tapahtumaa tunteiden ja ihmiskohtaloiden osalta. Tartu siis romaaniin, nauti lukemisesta ja opi samalla uusia asioita.

Uudet julkaisut ja suositut kirjat suoraa kotiovellesi

Jos kaipaat kirjaa, johon voit syventyä moneksi tunniksi, olet oikeassa paikassa. Suuri valikoimamme vangitsevia tarinoita tarjoaa jokaiselle jotakin, niin seikkailunhaluisille kuin rakkaudennälkäisille lukijoille. Selaa rauhassa tarjontaamme ja tilaa sinua kiinnostavat kirjat kotiovellesi kätevästi muutamalla klikkauksella.