Romaanit & novellit

Jännitystä, romantiikka, seikkailuja – BoD:n kirjakaupasta löydät kaikkea, mitä tarvitset ainutlaatuisen lukuhetken luomiseen. Selaa kaunokirjallista valikoimaamme, tutustu uusiin julkaisuihin ja erityisen suosittuihin teoksiin ja anna tarinoiden viedä sinut mennessään.

 1. Uutuus
  Sydän kuin Bobby Jonesin Pekka Sarkakari
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 25.11.2021
 2. Uutuus
  Sylvin sodat Hannu Talvio
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 25.11.2021
 3. Uutuus
  American Dreams Joni Järvi-Laturi
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 22.11.2021
 4. Uutuus
  Pieniä tarinoita ja runoja 2020-2021
  Mauri Laakkonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.11.2021
 5. Uutuus
  Pultti ja Pöltsi Humpukan perunamuusi Risto Rantanen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 18.11.2021
 6. Uutuus
  Rautatievaunussa ja muita novelleja
  Juhani Aho
  Kustantaja: Kustantamo Helmivyö Julkaistu: 17.11.2021
 7. Uutuus
  Tartuntaketjureaktio Pakinoita
  Asko Lehtonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.11.2021
 8. Uutuus
  Eläinten armoilla pakinoita
  Teuvo Matala
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.11.2021
 9. Uutuus
  Piirrä piirtojasi elon armaan käsi Lempi Katariina Korhosen päiväkirja 1917-1921
  Maija Saraste
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 12.11.2021
 10. Uutuus
  Kuoleman G-voimat Todentuntuinen elämä ja kuolema universumin mielikuvitu(...)
  Luostarimies Pekka
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 16.11.2021

Uudet suosikkisi löytyvät BoD:n kirjakaupasta

”Kun lukemisesta tulee tapa, voi luoda itselleen paikan, johon voi paeta melkein kaikkea elämän kurjuutta.” (W. Somerset Maugham)

Ihmiset ovat kertoneet tarinoita jo aikojen alusta asti. Kirjoitustaidon myötä nämä tarinat ovat päätyneet paperille ja kansien väliin ja vielä tänä päivänä romaanit ja novellit ovat kaikista suosituimpia kirjallisuuden muotoja. Toisin kuin asiakirjoissa kuvaillaan romaaneissa keksittyjä tarinoita ihmisistä – tarinoita, jotka luovat uusia maailmoja kirjailijan sanojen avulla. Romaani voi olla rakkaudesta kertova, jännitystä luova tai fantasiaa, myös näiden kaikkien aiheiden sekoitukset ovat suosittuja lukijoiden keskuudessa. Julkaistujen kirjojen joukossa on tuhansia mahdollisuuksia löytää aina uusia aiheita ja tarinoita – ja se onkin kirjojen paras puoli. Voit itse valita, mihin maailmaan milloinkin astut ja parhaassa tapauksessa hyvä romaani jättää jälkensä sinuun pitkäksi aikaa.

Kirjoista oppii

Vaikka romaanit ovatkin fiktiota, on niihin usein lisätty pieni annos todellisuutta. Kirjailijat saavat inspiraatiota kirjoitukseen oman elämänsä tapahtumista, kohtaamisista ja tilanteista ja käyttävät elementtejä näistä käsikirjoituksissaan. Kirjat näyttävät lukijoilleen useita eri elämän vaiheita, kertovat historiasta ja kuvaavat erilaisia ihmissuhteita – ja auttavat näin ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Asiakirjoista löytyvät esimerkiksi historiallisten tapahtumien faktat, romaanit samasta tapahtumasta taas kuvailevat tapahtumaa tunteiden ja ihmiskohtaloiden osalta. Tartu siis romaaniin, nauti lukemisesta ja opi samalla uusia asioita.

Uudet julkaisut ja suositut kirjat suoraa kotiovellesi

Jos kaipaat kirjaa, johon voit syventyä moneksi tunniksi, olet oikeassa paikassa. Suuri valikoimamme vangitsevia tarinoita tarjoaa jokaiselle jotakin, niin seikkailunhaluisille kuin rakkaudennälkäisille lukijoille. Selaa rauhassa tarjontaamme ja tilaa sinua kiinnostavat kirjat kotiovellesi kätevästi muutamalla klikkauksella.