Romaanit & novellit

Jännitystä, romantiikka, seikkailuja – BoD:n kirjakaupasta löydät kaikkea, mitä tarvitset ainutlaatuisen lukuhetken luomiseen. Selaa kaunokirjallista valikoimaamme, tutustu uusiin julkaisuihin ja erityisen suosittuihin teoksiin ja anna tarinoiden viedä sinut mennessään.

Sivu
 1. Häivähdys ihmisestä
  Uutuus
  Häivähdys ihmisestä Max Olari
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.01.2022
 2. Kissain maa
  Kissain maa Gokahdan Saagat 6
  Vari Lindén
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.01.2022
 3. Rakkaudella lämpöä ja läheisyyttä
  Uutuus
  Rakkaudella lämpöä ja läheisyyttä Anne Hakala
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.01.2022
 4. Miss you
  Uutuus
  Miss you Martti Kirsitie
  Kustantaja: Lurra Editions Julkaistu: 11.01.2022
 5. Baabel
  Uutuus
  Baabel kirjojen juurella
  Rax Rinnekangas
  Kustantaja: Lurra Editions Julkaistu: 11.01.2022
 6. Sivukonttori
  Uutuus
  Sivukonttori Antti Verneri Kautto
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 10.01.2022
 7. Pilakalu
  Uutuus
  Pilakalu Kiusaajan monet kasvot
  Irja Koponen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 03.01.2022
 8. HUMAN'S TRAILS
  Uutuus
  HUMAN'S TRAILS Kyösti Waris
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 04.01.2022
 9. Jumalan Rakastama
  Jumalan Rakastama Toimittanut: Sami Antero Nygrén
  Jouko Kalervo Hämynen , Sami Antero Nygrén (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 04.01.2022
 10. Pussikaljakesä
  Uutuus
  Pussikaljakesä Teppo Marttinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 03.01.2022
Sivu

Uudet suosikkisi löytyvät BoD:n kirjakaupasta

”Kun lukemisesta tulee tapa, voi luoda itselleen paikan, johon voi paeta melkein kaikkea elämän kurjuutta.” (W. Somerset Maugham)

Ihmiset ovat kertoneet tarinoita jo aikojen alusta asti. Kirjoitustaidon myötä nämä tarinat ovat päätyneet paperille ja kansien väliin ja vielä tänä päivänä romaanit ja novellit ovat kaikista suosituimpia kirjallisuuden muotoja. Toisin kuin asiakirjoissa kuvaillaan romaaneissa keksittyjä tarinoita ihmisistä – tarinoita, jotka luovat uusia maailmoja kirjailijan sanojen avulla. Romaani voi olla rakkaudesta kertova, jännitystä luova tai fantasiaa, myös näiden kaikkien aiheiden sekoitukset ovat suosittuja lukijoiden keskuudessa. Julkaistujen kirjojen joukossa on tuhansia mahdollisuuksia löytää aina uusia aiheita ja tarinoita – ja se onkin kirjojen paras puoli. Voit itse valita, mihin maailmaan milloinkin astut ja parhaassa tapauksessa hyvä romaani jättää jälkensä sinuun pitkäksi aikaa.

Kirjoista oppii

Vaikka romaanit ovatkin fiktiota, on niihin usein lisätty pieni annos todellisuutta. Kirjailijat saavat inspiraatiota kirjoitukseen oman elämänsä tapahtumista, kohtaamisista ja tilanteista ja käyttävät elementtejä näistä käsikirjoituksissaan. Kirjat näyttävät lukijoilleen useita eri elämän vaiheita, kertovat historiasta ja kuvaavat erilaisia ihmissuhteita – ja auttavat näin ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Asiakirjoista löytyvät esimerkiksi historiallisten tapahtumien faktat, romaanit samasta tapahtumasta taas kuvailevat tapahtumaa tunteiden ja ihmiskohtaloiden osalta. Tartu siis romaaniin, nauti lukemisesta ja opi samalla uusia asioita.

Uudet julkaisut ja suositut kirjat suoraa kotiovellesi

Jos kaipaat kirjaa, johon voit syventyä moneksi tunniksi, olet oikeassa paikassa. Suuri valikoimamme vangitsevia tarinoita tarjoaa jokaiselle jotakin, niin seikkailunhaluisille kuin rakkaudennälkäisille lukijoille. Selaa rauhassa tarjontaamme ja tilaa sinua kiinnostavat kirjat kotiovellesi kätevästi muutamalla klikkauksella.

Search engine powered by ElasticSuite