Romaanit & novellit

Jännitystä, romantiikka, seikkailuja – BoD:n kirjakaupasta löydät kaikkea, mitä tarvitset ainutlaatuisen lukuhetken luomiseen. Selaa kaunokirjallista valikoimaamme, tutustu uusiin julkaisuihin ja erityisen suosittuihin teoksiin ja anna tarinoiden viedä sinut mennessään.

Sivu
 1. Haltija
  Uutuus
  Haltija Leikkiä sanojen kanssa
  Uuna Syrjäsuo
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 03.01.2022
 2. Jonkun toisen elämä
  Uutuus
  Jonkun toisen elämä Marika Aropalo
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 27.12.2021
 3. Pirtun tie, Rutt 96
  Uutuus
  Pirtun tie, Rutt 96 Kari Wikholm
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 17.12.2021
 4. 30 tapaa tunnistaa Se oikea
  Uutuus
  30 tapaa tunnistaa Se oikea Katri Sisko
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.12.2021
 5. Lahja
  Uutuus
  Lahja Tositarina skitsofreenisesta psykoosista
  Mikko Tasanen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 14.12.2021
 6. Kaatopaikka
  Uutuus
  Kaatopaikka Nummenpaka
  Ossi Merikko
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 10.12.2021
 7. Yön syliin
  Uutuus
  Yön syliin Tarinoita lukien
  Margit Bister
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 08.12.2021
 8. Saima
  Uutuus
  Saima Sohvi-Siiri Saarinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 25.11.2021
  4,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 9. Torakat
  Torakat Ahti Valkeapää
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 21.11.2021
  4,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

Sivu

Uudet suosikkisi löytyvät BoD:n kirjakaupasta

”Kun lukemisesta tulee tapa, voi luoda itselleen paikan, johon voi paeta melkein kaikkea elämän kurjuutta.” (W. Somerset Maugham)

Ihmiset ovat kertoneet tarinoita jo aikojen alusta asti. Kirjoitustaidon myötä nämä tarinat ovat päätyneet paperille ja kansien väliin ja vielä tänä päivänä romaanit ja novellit ovat kaikista suosituimpia kirjallisuuden muotoja. Toisin kuin asiakirjoissa kuvaillaan romaaneissa keksittyjä tarinoita ihmisistä – tarinoita, jotka luovat uusia maailmoja kirjailijan sanojen avulla. Romaani voi olla rakkaudesta kertova, jännitystä luova tai fantasiaa, myös näiden kaikkien aiheiden sekoitukset ovat suosittuja lukijoiden keskuudessa. Julkaistujen kirjojen joukossa on tuhansia mahdollisuuksia löytää aina uusia aiheita ja tarinoita – ja se onkin kirjojen paras puoli. Voit itse valita, mihin maailmaan milloinkin astut ja parhaassa tapauksessa hyvä romaani jättää jälkensä sinuun pitkäksi aikaa.

Kirjoista oppii

Vaikka romaanit ovatkin fiktiota, on niihin usein lisätty pieni annos todellisuutta. Kirjailijat saavat inspiraatiota kirjoitukseen oman elämänsä tapahtumista, kohtaamisista ja tilanteista ja käyttävät elementtejä näistä käsikirjoituksissaan. Kirjat näyttävät lukijoilleen useita eri elämän vaiheita, kertovat historiasta ja kuvaavat erilaisia ihmissuhteita – ja auttavat näin ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Asiakirjoista löytyvät esimerkiksi historiallisten tapahtumien faktat, romaanit samasta tapahtumasta taas kuvailevat tapahtumaa tunteiden ja ihmiskohtaloiden osalta. Tartu siis romaaniin, nauti lukemisesta ja opi samalla uusia asioita.

Uudet julkaisut ja suositut kirjat suoraa kotiovellesi

Jos kaipaat kirjaa, johon voit syventyä moneksi tunniksi, olet oikeassa paikassa. Suuri valikoimamme vangitsevia tarinoita tarjoaa jokaiselle jotakin, niin seikkailunhaluisille kuin rakkaudennälkäisille lukijoille. Selaa rauhassa tarjontaamme ja tilaa sinua kiinnostavat kirjat kotiovellesi kätevästi muutamalla klikkauksella.

Search engine powered by ElasticSuite