Tilkkutäkkitaivas

Tilkkutäkkitaivas

Minttumaria Ukkonen

Klassikot & runot

ePUB

15,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528098881

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tilkkutäkkitaivas on kokoelma runoja ja valokuvia, jotka sanoittavat ja kuvittavat arkea ja juhlaa kaikissa väreissään. Jokaisesta runosta voi löytää pienen palan taivasta, olipa se onnenhetki arkipäivän keskellä tai sanoja jostakin paljon suuremmasta.

Pala taivasta ja toivoa voivat löytyä mummon vanhasta kahvipannusta ja räsymaton raidasta, rakkaan ihmisen hyväksyvästä katseesta tai metsäpolulta uuden kevään ihmeestä. Pala taivasta voi olla myös piilossa - aina toivo ei näy silmillä.

Kirja sisältää runojen lisäksi 47 koko sivun värivalokuvaa.

Tilkkutäkkitaivas on Minttumaria Ukkosen esikoisrunokirja. Myös kirjan raikkaat valokuvat ovat kirjoittajan itse kuvaamia. Kirjan runoja ja kuvia on aiemmin julkaistu sosiaalisessa mediassa ja korteissa. Ne ovat samaan aikaan helppotajuisia ja syvällisiä. Kiitosta ovat antaneet nekin lukijat, jotka eivät tavallisesti lue runoutta.

Runojen lukijoiden palautetta:

"Runosi maadoittavat minut usein tähän hetkeen, näkemään pienet tärkeät asiat suurina lahjoina."

"Sinulla on herkkyys havainnoida ja erityinen taito kuvata luontoa ja ihmisen elämää tosi kauniisti ja koskettavasti."

"Nämä tekstit on upeita. Ihan sydän läikähtää!"
Minttumaria Ukkonen

Minttumaria Ukkonen

Minttumaria ukkonen on luovan alan yrittäjä, kasvatusalan ammattilainen, hoitoalan opiskelija, vaimo ja kolmen lapsen äiti. Hän asuu perheensä kanssa pienessä punaisessa tuvassa Hämeenkyrössä, ja saa inspiraationsa luonnosta sekä tavallisen arjen arvokkaista hetkistä. Minttumaria on opiskellut lisäksi mm. kirjoittamista ja tullut monille tutuksi yrityksensä Minttumaan kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite