Yugen - runoja hetkistä

Yugen - runoja hetkistä

Tuija Pontela

ePUB

7,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055396

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.02.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tuija Pontelan teoksessa liikutaan Heian-kauden Japanista Lappiin ja nykypäivän catwalkille Tokioon. Nainen toimii sitovana elementtinä. Vuodenajat vaihtuvat luonnossa, elämässä erot ja kohtaamiset seuraavat toisiaan. Liikutaan ajassa, läpi erilaisten paikkojen. Kokoelma on kuin tuulahdus menneestä, eikä kukaan tiedä, minne se johdattaa lukijansa.
Tuija Pontela

Tuija Pontela

Tuija Pontelan työnkuva on liikkunut perusopetuksesta aikuisopetukseen. Luovan kirjoittamisen ohjaajana hän on omimmillaan. Tuija kuuluu Lapin kirjallisuusseuraan. Matkustus on hänelle intohimo, ja vanhat kulttuurit, erityisesti Japani, kiehtovat häntä.

Yugen - Runoja hetkistä on Tuijan toinen julkaisu. Hän julkaisi vuonna 2010 tarinoita omasta lapsuudestaan nimellä Pikkulikkana Pihlavassa, muistoja Porin maalaiskunnasta 1950-1960-luvuilta.

Kaikkien kerrosten läpi

Lapillinen

toukokuuta 2019

Tuija Pontelan upeasti kuvitettu runoteos Yugen-Runoja hetkistä yllättää tunnelmallaan. Se johdattaa lukijan Kaukoitään, oudon kiinnostaviin menneen maailman sosiaalisiin piireihin ja tilanteisiin, joista on syntynyt ehkä vain aavistus lukijalle. (...) Pontelan runous on vähäeläeistä, hallitun hiljaista ja sen satunnaisesta hilpeydestä huolimatta perustunnelmana on melankolia.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.