Kaupunkien kuningatar

Kaupunkien kuningatar

Maattomat kuninkaat 2

Juhana Säde

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

1,4 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528009474

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maattomien kuninkaiden jatko-osa on romaani kotiinpaluusta ja salaliitosta. Juhana Säde herättää historian eloon väkevässä tarinassaan hämäläisestä Rautiasta Konstantinopolin varjoissa ja valoissa.

Kohtalon kolhima Rautia on ajautunut Idäntieltä Rooman valtakuntaan. Vuodet turkiskauppiaana ovat enää kalpea muisto. Nyt Rautia elättää itseään palkkasoturina roomalaisten yksinvaltiaan henkivartiokaartissa päivä kerrallaan, vailla päämäärää. Eräänä iltana hän herää rajaseudun taistelutantereella jalokivin koristeltu sotalippu vierellään. Hän pakenee sekasortoa pimeyden turvin ja päätyy kilpahevosia valmentavan Maria Argyropoulainan maatilalle. Kukkeassa ympäristössä toipuessaan Rautia löytää uudelleen elämänsä. Samalla kypsyy ajatus kotiinpaluusta sekä epäilys siitä, että syy sotaretken täystuhoon löytyy Konstantinopolista, Kaupunkien kuningattaresta.

Konstantinopolin vallanahneille kujille vievä Kaupunkien kuningatar on jatko-osa Maattomat kuninkaat -romaanille ja trilogian toinen osa.

Kaupunkien kuningattaresta sanottua:

"Säde on punonut taitajan tavoin helppolukuisen ja runsaasti ajankuvaa valottavan tarinan . . . Säteen kuvaukset korkeasta kulttuurista ja uskontojen kirjosta ovat nautittavaa luettavaa"
- Kainuun Sanomat (4/5 tähteä)

"Kuten Maattomat kuninkaat myös Kaupunkien kuningatar on historiallista romaania parhaimmillaan . . . esittely on ratkaistu suorastaan nerokkaasti ja hyvin vaikuttavasti niin, että Rautia herää taistelukentältä vainajien keskeltä. . . . Kirjasta ei puutu vauhtia eikä seikkailua ja ripaus romantiikkaakin on..."
- Tarua tai totta -blogi

"Kuhiseva kaupunkin lumoaa lukijan, ja jännittäviä juonenkäänteistä on riittämiin."
- Kirsin kirjanurkka -blogi
Juhana Säde

Juhana Säde

Juhana Säde (1975) on suomalainen kirjailija historiallisen romaanitrilogian takana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.