Keisarin sarvet
Uutuus

Keisarin sarvet

Ensimmäinen osa

Sami Asikainen

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

897,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528048763

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.09.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hiljainen ja vetäytyvä Asteri kokee siihenastisen elämänsä kammottavimman yön päädyttyään keskelle julmien tapahtumien sekavaa vyyhtiä. Kaiken ollessa lähes toivottomimmillaan hänen elämäänsä astuu salaperäinen ja avulias Kulkija. Ystävystyttyään vähitellen vanhan naisen kanssa Asteri tajuaa heitä yhdistävän synkän salaisuuden, joka saa hänet unohtamaan hetkeksi maahan tunkeutuneen tuntemattoman pahuuden.

Tarinan kantavia teemoja ovat luonto ja eläimet sekä niiden ainutlaatuisuus, monimuotoisuus ja kauneus. Näiden aiheiden vastavoimina toimivat vuorostaan ihmisen piittaamattomuus, julmuus ja säälimättömyys. Lajityypiltään kirja on selviytymiskauhua.

Keisarin sarvet tulee koostumaan neljästä osasta. Tämä on niistä ensimmäinen.
Sami Asikainen

Sami Asikainen

Olen 28-vuotias, koko ikänsä tarinoita rakastanut harrastekirjoittaja, jolta löytyy myös pienimuotoista kirjastotaustaa. Kirjoittaminen on itselleni tärkeä terapiamuoto ja ilmaisukeino.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.