Keskusteluja lampaiden kanssa

Keskusteluja lampaiden kanssa

Teuvo Huhtanen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

220 sivua

ISBN-13: 9789528031994

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.12.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
18,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
" Sitten sanoit jotain, mitä ne pellet ei osannut odottaa ja ne oli heti ihan pihalla. Sä olit ääni, et kaiku. Tajuutko? "
Keskusteluja lampaiden kanssa porautuu pinnan läpi sinne, missä ihminen muodostuu. Ymmärrettävää kerrontaa, ajatuksia, joita jokainen kohtaa. Miten ihmisten keskellä joskus nousee halu juosta karkuun. Miten seuraavana hetkenä toisen ihmisen kosketus voi olla vastaus. Katua voi kaikkea tai ei mitään - ja eteenpäin on mentävä. Lopulta elämä on ainut, mitä meille annettiin. Kaikki muu on lainassa.
Keskusteluja lampaiden kanssa muodostaa kokemuksen, jolle on mahdollista rakentaa oma syvempi merkityksensä. Kuten elämässä muutenkin - ei ole pakko, mutta on mahdollisuus. Lopulta siinä asuu kaikki.
Teuvo Huhtanen

Teuvo Huhtanen

Olen Teuvo Huhtanen, 37-vuotias kirjoittaja Pohjanmaalta. Kun toissa kesänä palasin pitkältä työreissulta kotipihaan ja kuulin ikkunasta pojan iloisen huudahduksen ”iskä tuli!”, pysähdyin sijoilleni. Koivuissa kohina, kellertävä vilja taipuu koilliseen. Ulko-ovi aukeaa ja viattomat silmät katsovat minuun. Tajusin kirkkaammin kuin koskaan - elämä on nyt - juuri siitä haluan kirjoittaa. Kirjoittamisen lisäksi olen tehnyt keikkoja kitaristina, juontajana, koomikkona, puhujana ja valmentajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite