Ketunkiven Eeva

Ketunkiven Eeva

Tuija Sironen

Romaanit & novellit

ePUB

659,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058069

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hämeenkyröläisessä kylässä eletään 1800-lukua. Elanto saadaan pellosta, karjasta ja luonnosta. Kirkon opetuksista huolimatta kansa uskoo yhä vuosisataisiin taikoihin ja loitsuihin. Sairaudet hoidetaan yrteillä, tervalla ja viinalla.

Talollisen tytär Eeva oppii yrttien salat jo lapsena omalta äidiltään. Myös päätös ryhtyä parantajaksi syntyy hyvin varhain. Rohkea Eeva ei taivu vanhempiensa laatimiin tulevaisuudensuunnitelmiin, vaan luo itse oman tiensä. Sillä tiellä hän oppii kantamaan vastuuta yksin. Elämää varjostavat huoli toimeentulosta ja kirkon syytteet salavuoteudesta.

Ketunkiven Eeva on kertomus vaikeuksien voittamisesta, rakkaudenkaipuusta, elinikäisistä ystävyyksistä ja suojelevasta äitiydestä.
Tuija Sironen

Tuija Sironen

Tamperelaisen Tuija Sirosen juuret ovat Hämeenkyrössä. Hänen esikoiskirjansa Hiljaa sulaa surujää (Warelia 2020) ja itsenäinen jatko-osa Toivon vuoksi (Warelia 2021) sijoittuvat niin ikään Hämeenkyröön, mutta myös 1900-luvun alun Venäjälle.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite