Kiinalainen juttu

Kiinalainen juttu

supisuomalaisena kiinalaisuuden kintereillä

Kaija Saarelma

Matkailu & maantiede

ePUB

4,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528033615

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.04.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjani koostuu matkablogistani. Kirjoitin sen vuonna 2006. Matkailimme silloin mieheni kanssa kolme kuukautta ummikkoina merkkien valtakunnassa, Kiinassa.
Pyrimme kohtaamaan ennakkoluulottomasti kiinalaisia, jotka osuivat retkiemme varrelle. Tukikohtamme oli Yunnanin maakunnan maailmanperintökohde Lijiangin kaupunki. Omatoimimatkailu on täynnä sattumuksia, vastahankaakin, mutta etupäässä riemullisia kokemuksia.
Kiinalainen tervehtii sanomalla "Ni hao!" Se tarkoittaa Sinä hyvä. Se on positiivinen tervehdys ja kutsuu vuoropuheluun.
Kaija Saarelma

Kaija Saarelma

Olen tehnyt ammatillisen urani terveyskeskuksessa yleislääketieteen ja kotisaattohoidon lääkärinä. Olen kohdannut syntymättömät äitiensä kohduissa, elämänsä loppusuoralla olevat kuolinvuoteen äärellä ja potilaiden elämää näiden ääripäiden välissä. Mielenkiintoisen työn ohessa minua ovat vuosikymmenet kiinnostaneet kuvataide ja matkailu.
Kuvista olen siirtynyt sanoihin. Ajattelen kirjoittamalla. Olen utelias tarkkailija. Havaintoni muuttuvat teksteiksi. En epäröi kohdata tuntemattomia ihmisiä, jos heillä on halua vuoropuheluun. Tällöin syntyy spontaaneja ja unohtumattomia hetkiä, joista kirjoitan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite