Kirjeitä lapsiystäville

Kirjeitä lapsiystäville

ja muita kirjoituksia

Lewis Carroll , Markus Lång (Ed.)

Kovakantinen

212 sivua

ISBN-13: 9789528001157

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.03.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,40 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lewis Carroll kuuluu maailman tunnetuimpiin lastenkirjailijoihin. Liisan seikkailut ovat ilahduttaneet lukijoita jo yli 150 vuotta.

Valikoimaan on koottu näytteitä Carrollin laajasta tuotannosta: kirjeitä, matkakertomuksia ja kriittisiä esseitä. Carroll osoittautuu särmikkääksi ja omintakeiseksi humoristiksi.

Kirjan uudistettu ja laajennettu toinen laitos sisältää kiinnostavaa elämäkerrallista lisäaineistoa sekä useita Carrollin ottamia valokuvia.
Lewis Carroll

Lewis Carroll

Lewis Carroll oli englantilaisen matemaatikon Charles L. Dodgsonin (1832-1898) kirjailijanimi. Hänet tunnetaan erityisesti romaaneista "Liisan seikkailut ihmemaassa" ja "Liisan seikkailut peilimaailmassa", jotka on suomennettu useasti.

Markus Lång

Markus Lång (Ed.)

Filosofian tohtori Markus Lång on helsinkiläinen tietokirjallisuuden toimittaja ja suomentaja.

Mies Lewis Carrollin takana

Onnimanni-lehti

maaliskuuta 2018

... Valikoiman kiinnostavin osio on yllättäen Dodgsonin päiväkirjamerkinnät vuoden 1867 Venäjän-matkalla. Matkustusvälineenä oli juna, ja Dodgson tutustui Pietarin ja Moskovan lisäksi moniin saksalaisiin kaupunkeihin. Kölnin tuomiokirkko oli koko matkan kohokohtia; sen ylimaallinen kauneus liikutti hänet kyyneliin saakka.

Nämä arkiset päiväkirjatekstit avaavat Dodgsonin persoonaa. Ne inhimillistävät kuvaa yksinkertaisesta matemaattis-loogisesta poikkeusyksilöstä, joka kirjoitti lastenkirjallisuuden kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimman ja ihaillumman teoksen.

Markus Långin suomennosvalikoima ilmestyi ensi kerran jo vuonna 1997. Uusi laitos on kolmanneksen laajempi, runsaammin kuvitettu, ja siihen on korjattu ensimmäisen painoksen puutteita. ...

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite