Kirjoituksia kaupunkipolitiikan tutkijalta

Kirjoituksia kaupunkipolitiikan tutkijalta

Kirjallisuuskatsauksia, referaatteja, esseitä ja analyysejä

Olli Hokkanen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

30,8 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528042976

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.04.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
0,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaupunkitutkimuksessa analysoidaan kriittisesti kaupunkipolitiikkaa. Mikä on kaupungeille vuonna 1789 annetun kuninkaallisen vakuutuksen merkitys suomalaisen kaupunkipolitiikan historiassa? Millä eri tavoin vuonna 1995 syntynyttä uutta suomalaista kaupunkipolitiikkaa on yritetty institutionalisoida? Mitä kansainvälisiä kaupunkitutkimuksen teorioita ja käsitteitä olisi hyvä käyttää analysointityökaluina suomalaista kaupunkipolitiikkaa tutkittaessa?
E-kirja"Kirjoituksia kaupunkipolitiikan tutkijalta" vastaa muun muassa näihin kysymyksiin sekä tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia politiikan tekijöille, jotka haluavat kehittää kaupunkipolitiikkaa tietoon perustuen. E-kirja soveltuu myös hyvin kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Olli Hokkanen

Olli Hokkanen

VTT, FM Olli Hokkanen on suomalaisen kaupunkipolitiikan tutkija. Hän väitteli vuonna 2019 Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa aiheesta "Suomalainen kaupunkipolitiikka - sen tekijät ja tulkit"

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite