Kissain maa

Kissain maa

Gokahdan Saagat 6

Vari Lindén

Osa 6 tästä sarjasta

Kovakantinen

400 sivua

ISBN-13: 9789528061663

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.01.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
30,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Seikkailu jatkuu. Ihmisten vallattua Rashigiran Shade ja Hari ovat piilotelleet metsissä etsimässä selvinneitä scirasheja. Shaden havaitessa tuoreen jäljen he juoksevat suoraan ansaan ja joutuvat viimein pakenemaan maasta.
Edessä on suuria tunteita ja kohtaamisia, kun Shade tajuaa ettei ole tervetullut mihinkään. Hari valmistautuu kohtaamaan rakastettunsa painajaiset, kun suden vastuuntunto ja syyllisyys saavat neidon mielen synkkenemään pelottavaan suuntaan. Parin tulevaisuus on uhattuna, sillä prinssinsä menettäneet sciirot eivät hyväksy sudelle uutta puolisoa.

Matka vie nyt mantereelta toiselle niin ystävien kuin vihollistenkin parissa. Denkiat nostavat vielä päätään, sciirot halveksivat Shadea ja sudet ovat joko paenneet tai kuolleet.
Sodan arvet nakyvät jokaisessa, mutta vastustuksesta huolimatta Arodacariassa on paikka, jonne Shadea vetää niin vastuu kuin kaipaus.
Voiko ratsunsa menettänyt elämän ylipapitar vielä nostaa viikatteensa ja voiko rituaali vielä parantaa maan?
Vari Lindén

Vari Lindén

Lindén Vari on sekä sieluunsa, mielikuvitukseensa että omaan elämäänsä sukeltanut ideoidensa orja, jolle kirjoittaminen on niin harrastus kuin nautinto.
Keksittyään Gokahdan yläasteella kirjailija on kokeillut toteuttaa tarinat monella keinolla ja päätynyt kuitenkin takaisin kirjoittamiseen, opittuaan kasvaessaan piirtämään kuvat kirjojen sivuille itse.
Hieman exentrisenä ja introverttina Lindén pysyy mieluiten omissa oloissaan, jossa voi rauhassa herätä kirjoittamaan ideoita vaikka sitten aamukolmelta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite