Koetus
Suosittu

Koetus

Osa 2

Helmi Tolonen

Osa 2 tästä sarjasta

Nuortenkirjat

ePUB

670,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093053

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ulkomaailma on ollut kaikkea sitä, mitä Siri ei koskaan uskaltanut edes kuvitella. Hän on löytänyt oman itsensä ja paikkansa ympäristöstä, jonka monet muut ovat kokeneet liian rankaksi selviytyä hengissä.
Siri tietää nyt keiden puolella hän seisoo, mutta suurimmat koettelemukset ovat vasta edessä. Uskollisuus Punasusille on antanut hänelle paljon, mutta sen tuoma vastuu ja vaaralliset tehtävät uhkaavat viedä häneltä kaiken, jopa oman henkensä.

Koetus 2 on hengästyttävän dystopiakirjasarjan päätösosa, joka vie lukijan koko tunteiden kirjon äärelle. Olemme saaneet seurata, kuinka pelko ja rohkeus, menetys ja menestys, ja viha ja rakkaus ovat muovanneet Siriä. Koetus 2 imaisee lukijan viimeiseen seikkailuun ja pitää otteessaan loppuun saakka, ja kenties vielä sen jälkeenkin...
Helmi Tolonen

Helmi Tolonen

Helmi Tolonen (s. 1999) on tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa pääasiassa nuorille suunnattua urbaania fantasiaa, paranormaalia romantiikkaa sekä dystopiaa.

Hänen esikoisromaaninsa ja Tukahdutetut-sarjan ensimmäinen osa, Polte ilmestyi 09/2021. Sarjan toinen osa, Ikiliekki ilmestyi 09/2022.
Dystopiakirjasarja Koetus ilmestyi 11/2022.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite