Koko Lohikäärmesydämestäni

Koko Lohikäärmesydämestäni

Skessa Kaukamaa

Osa - tästä sarjasta

ePUB

1,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079460

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.06.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Falqure Kahlittu romaaniin piiloutuu rivien väliin suuri rakkaus, jota oli mahdotonta nostaa esille kyseisessä tarinassa. Mutta kun vahva Lohikäärmesydän rakastaa, ei tarinaa voi jättää kertomatta - ja niin syntyi tämä homoeroottinen novelli.

Lohikäärmesyntyinen Oqyr tietää olevansa yksi tärkeimmistä valttikorteista tulevassa sodassa, koska hän tuntee jumalat. Hänen on kuitenkin mahdotonta keskittyä Qyamian pelastamiseen, mikäli hänen palavat tunteensa Ihmissyntyistä miestä kohtaan jäävät ikuisesti vain kätketyiksi ajatuksiksi. Oqyrin on avattava suunsa ja lausuttava sanansa ääneen, sillä tällä kertaa pelkkä mielentunne ei riitä.


Kirjasarja:
Koko Lohikäärmesydämestäni kuuluu Qyamian kirjat -sarjaan, mutta toimii itsenäisenäkin tarinana, joka sijoittuu keskelle Falqure Kahlittu (2020) romaanin tapahtumia.
Kirjasarjan aloittaa romaani Zequera Kätketty (2019), mutta nämä ensimmäiset osat voi vapaasti lukea haluamassaan järjestyksessä.
Skessa Kaukamaa

Skessa Kaukamaa

Olen keski-ikäinen onnellisesti naimisiin päätynyt naisimmeinen Mikkelistä. Lapsuudesta asti sydäntäni lähellä ovat olleet lukeminen, kirjoittaminen ja pelaaminen. Nuorten heppakirjat, omat heppatarinat ja Commodore 64 ovat vuosikymmenten kuluessa vaihtuneet lähinnä aikuisten fantasiaromaaneihin, oman kirjasarjan kirjoittamiseen ja pelaamista varten rakentelemani PC:n naputteluun. Yhä vieläkin sisälläni asuu se täysin sama pikkutyttö, josta piti isona tulla kirjastonhoitaja ja kirjailija... Mutta minusta tuli kuitenkin jotain muuta.

Qyamian kirjojen myötä en yhä vieläkään pidä itseäni kirjailijana sanan jokaisessa merkityksessä, vaan olen tarinoiden luoja... Unelmoija, joka sai yhden elämän sijaan monta!

Nautinnollisia lukuhetkiä toivottaen,
Skessa

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite