Kolme kuukautta karanteenissa

Kolme kuukautta karanteenissa

Leena Sorvali

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

237,2 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528091196

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
AJANKOHTAINEN NYT!

Onko Suomessa suojeltu liikaa?

Miltä eristäytyminen tuntuu? Kuinka kantti kestää, kun päivästä toiseen samat seinät tuijottavat? Miten pitää oma elämä raiteillaan, kun ympärillä kaikki tuntuu olevan poikkeuksellisesti sekaisin? Näitä kysymyksiä pohtii karanteeninomaisiin olosuhteisiin joutunut Leena Sorvali pamfletissaan Kolme kuukautta karanteenissa.

Hän kertoo omista kokemuksistaan sekä esittää omat tulkintansa kuluneesta koronakevään ja eristyselämän ilmiöistä, kommentoi ja kritisoi. Hän miettii hoivakotien asukkaiden inhimillistä kärsimystä, jonka arkiolojen järkkyminen on saanut aikaan. Karanteenikausi nostaa pelon, ahdistuksen ja epävarmuuden tunteet pinnalle eristäytymisestä johtuvaan yksinäisyyteen. Sitä onko meitä ja heitä suojeltu liikaa?

Koronaa ei ole vielä voitettu. Kesä on virusepidemian välirauha, sanoi infektioylilääkäri Asko Järvinen poikkeusolojen purkamisen jälkeen. Tautia on yhä Suomessa, ja lisätartuntojen riski säilyy, Järvinen muistutti. Väestö on edelleen altis uudelle virusepidemialle. Se mahdollisuus meidän täytyy yhä ottaa huomioon jokapäiväisessä käyttäytymisessämme, jos haluamme välttää paluun kevään koviin rajoitustoimenpiteisiin.

Mitä Suomi tekee toisin, jos virusepidemia iskee jälleen?
Leena Sorvali

Leena Sorvali

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite