Kolme muskettisoturia Euroopassa

Kolme muskettisoturia Euroopassa

Andras Gönczöl

Romaanit & novellit

ePUB

344,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528080459

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ranskan Muukalaislegioonan viiden vuoden palvelussopimuksen päätyttyä entisten taistelijoiden, erottamattomien ystävien Potkan, Nobody Alfonsin ja Kanto Hopkinsin tiet eroavat. Keski-ikää lähestyvät kaverukset asettuvat aloilleen eri puolilla sodanjälkeistä Eurooppaa ja yrittävät edelleen sopeutua siviilielämän raskaisiin haasteisiin. Romaanin hullunkurinen tapahtumaketju saa uuden alun vuonna 1958, kun muskettisotureiksi kutsuttu kolmikko saa suru-uutisen yhteisen ystävän, Turkin Sulttaanin kuolemasta. Hänen petoksestaan johtuen muutaman päivän hautausmatka muuttuu henkeäsalpaavaksi, useamman viikon kestäväksi seikkailuksi. Monen maan halki tapahtuvan pakomatkan syynä on lähes edesmenneen Turkkilaisen toimesta, Napolin mafialta varastettu arvokas salkku. Takaa-ajaja on Casertan Kuninkaallisessa Palatsissa lähes laillista peliluolaa ylläpitävä häikäilemätön mafiapäällikkö, joka tekee kaikkensa aarteen takaisin saamiseksi. Hänen käskystään Lontoon alamaailmakin tulee kuvioon, keinona ihmisryöstö. Kaverusten on toimitettava salkku Lontooseen määräaikaan mennessä, onnistumisen panoksena on pienen pojan henki. Sankarit ovat edelleen ne samat sympaattiset lurjukset, jotka naurattavat maailmaa jo 1930 luvulta alkaen.
Andras Gönczöl

Andras Gönczöl

András J. Gönczöl (Budapest, 1948) on Suomessa asuva ja työskentelevä monipuolinen taiteilija (muusikko/kirjailija/kääntäjä/maalari). Hän kirjoittaa useammalla kielellä.
Ylioppilastutkinnon jälkeen hän opiskeli Budapestin Konservatoriossa (klassinen kitara). Useamman vuoden Länsi-Euroopan muusikonuransa jatkeena hän muutti Suomeen vuonna 1972. Hän sai Suomen kansalaisuuden poliittisena pakolaisena. Suomessa András on toiminut vuosikymmeniä esiintyvänä ammattimuusikkona ja musiikinopettajana, hänet tunnetaan hyvin myös unkarilaisen nuorisokirjallisuuden käännöksestään ja muotokuvamaalauksistaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite