Kolmikko
Uutuus

Kolmikko

Muistumia

Arthur Conan Doyle

Pehmeäkantinen

110 sivua

ISBN-13: 9789526948652

Kustantaja: Luovaja

Julkaistu: 19.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sir Arthur Conan Doyle ehti pitkän kirjailijanuransa aikana kirjoittaa monenlaista. Vaikka hänet muistetaankin parhaiten Sherlock Holmes -tarinoistaan, hänen laajassa tuotannossaan on paljon muutakin. Tämän kokoelman kertomukset ilmestyivät alun perin vuosina 1918 - 23. Niissä Doyle kuvaa lapsiaan katselemassa maailmaa näkökulmista, jotka aikuiselle saattavat olla vieraita mutta jotka huvittavuudessaankin ovat oivaltavia.

Kolmikko tarjoaa välähdyksiä sadan vuoden takaiseen Iso-Britanniaan. Aika oli toinen, mutta lapset olivat lapsia silloinkin. He tutkivat maailmaa, loivat mielikuvituksessaan leikkejä ja olivat kiinnostuneita mitä erilaisimmista asioista. Välillä ääneen pääsee myös lasten Isi, joka paitsi osaa suunnitella hienoja leikkejä myös luennoi mielellään vaikkapa kriketistä tai nyrkkeilyn historiasta.
Arthur Conan Doyle

Arthur Conan Doyle

Sir Arthur Conan Doyle (1859 - 1930) oli skotlantilainen kirjailija, jonka Sherlock Holmes -tarinat ovat edelleen aivan yhtä suosittuja kuin toista sataa vuotta sittenkin. Doyle kirjoitti paljon muutakin: historiallisia romaaneja, tieteistarinoita, spiritualismia käsitteleviä artikkeleita. Hän otti osaa aktiivisesti myös yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.