Konnunsuo kutsuu

Konnunsuo kutsuu

Hannu-Pekka Saukkonen

ePUB

457,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030416

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.10.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kertomus 1950- ja 60-lukujen taitteeseen ajoittuvasta tapahtumista, joissa nuori mies tuomitaan taposta vankeuteen sovittamaan tuomionsa silloisessa Konnunsuon Keskusvankilassa.

Kertomuksen henkilöt ja tarina on täysin fiktiivinen, mutta vankilakäytännöt ja tapahtumapaikat totuuden mukaisia.

Kirja pyrkii tuomaan osaltaan esiin Konnunsuon henkeä, eli tämän ainutlaatuisen vankilayhteisön itsenäistä ja yksituumaista, turvallista elämää siitä huolimatta, että silloin oli yli 500 vankia ja paikka oli sivullisilta kiellettyä aluetta..
Hannu-Pekka Saukkonen

Hannu-Pekka Saukkonen

Hannu-Pekka Saukkonen on eläkkeellä oleva ammatillisen oppilaitoksen sähköalan lehtori. Aikaisemmin julkaistussa elämänkerrassaan "Konnunsuon kautta opettamaan" paljastuu, että hän on elänyt herkät lapsuusvuotensa Konnunsuon yhteisössä vanhempien toimiessa Osuusliike Yhtymän Konnunsuon myymälän hoitajina. Niinä vuosina tuli koettua Konnun-henki, jonka voiman aisti vasta paljon myöhemmin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.