Koronajenkka

Koronajenkka

Mauno Vanhala

ePUB

506,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091295

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Scifityyppisessä fiktiossa tutkijapariskunta ajautuu Pekingiin, kehittämään hoitoa maailmaa riivaavaan koronapandemiaan. He päätyvät työryhmään, joka muokkaa lääketieteen kehityksen nimissä ihmisen ja punaperseapinan, tai ihmisen ja borneonsian alkioista kimeereitä, ihmissikoja,
ja ihmisapinoita.
Koronapandemian haltuunotossa sikaihmisissä, ja apinaihmisissä tuotetut valkosolusiirteet, ja vasta-aineet osoittautuvat tehokkaiksi. Covid-19 pandemia osoittautuu ennakoitua sitkeämmäksi, koska viruksen mutaatiokyky on suuri, ja rokotteet, ja lääkkeet tahtovat jäädä sen kehityksestä jälkeen.
Pandemiasta seuraa maailmanlaajuisesti 100 miljoonaa kuolemaa, joko Covid-19-tautiin, tai nälkään. Pakolaisongelma tuo lähivuosina Suomeenkin 150.000 afrikkalaista muuttajaa.
Pandemiasta hyötyvät laaketeollisuuden osakkeenomistajat tyhjiin lupauksiin pohjautuvien pörssikurssien nousun myötä. Kirja on lähivuosien tulevaisuusfantasiaa, ja se päätyy
kertomaan lääketieteen mahdollisuuksista 2040-luvulla, jolloin kimeerit tarjoavat lähteen
lihaksensiirteisiin, elimenkasvatukseen, raajan uusimiseen, tai vaikkapa hajuaistin parantamiseen. Samalla kirja on suomalaisen lääkärin, Jukka Kuusiston, ja uusiseelantilaisen tutkijan, Alice Birkenbergin rakkaustarina.
Mauno Vanhala

Mauno Vanhala

Mauno Vanhala on eläköitynyt, iän puolesta riskiryhmään kuuluva yleislääketieteen professori, epidemiologi, joka on tarkastellut koronaviruksen kulkua maailmassa, kotisohvaltaan käsin.
Erityisesti yhteiskunnan sulkujen merkitys on mietityttänyt. Niiden seurauksena ovat yksinäisyys, erakoituminen, syrjäytyminen, ja itsemurhat lisääntyneet.
Kuka lopulta selvittää, kuinka paljon koronasulut aiheuttivat vaihtoehtokuolemia. Koska terveydenhuolto sulkeutui, sydänsairaat, syöpäpotilaat, mielenterveysongelmaiset, ja Altzheimerin potilaat jäivät ilman tutkimuksia, ja hoitoa. Ja kuka laskee hintalapun koulujen suluille, joilla ei epidemiaan vaikutettu mitenkään, mutta aiheutettiin pudokkaita ja syrjäytyneitä lapsia iso joukko.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite