Kuivan Autiomaan Tappaja-Demoni

Kuivan Autiomaan Tappaja-Demoni

Hän Joka Uneksii

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

368 sivua

ISBN-13: 9789528035954

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuivan autiomaan tappaja-demoni kirjanen paljastaa yksityiskohtaisesti Raamatun omilla teksteillä ja Raamatun selittäjien sekä tulkitsijoiden omilla puheenvuoroilla maailmahistorian suurimman valheen - kristinuskon.
Kirjanen osoittaa Raamatun ja Koraanin sisältämin esimerkein kohta kohdalta kuinka sekä juutalaiset, kristityt että muslimit, sekä heidän Jumalansa, joka tunnetaan myös nimellä JHVH, Jehova, Jahve, Herra ja Allah, valehtelevat käytännössä ja kuinka valhe muokataan kirjoituksilla omia etuja palvelevaksi totuudeksi.
Päivänvaloon saatetaan myös kirjauskontojen Jumalan käyttäytymisen perimmäiset juuret, väkivalta ja viha! Sekä "hengenmiesten" kaksinaismoraali, malka ja siitä kumpuavat heidän psykologiset puolustusmekanisminsa, jotka ovat mahdollistaneet ja mahdollistavat yhä niin valheen kuin valheesta vaikenemisen.
Kirjanen myös julkistaa motiivit, jotka saivat uskon miehet levittämään pelastussanomaansa - rangaistuksella uhkailuun ja palkinolla lupailuun nojaavan oman voiton pyynnin, kunnian tavoittelun ja heitä vaivaavan yleisen ja yhtäläisen rakkauden puutostaudin, Tietysti kirjanen myös riisuu pahuudelta lammasten vaatteet, joihin naamioituneena esimerkiksi kristityt ovat pelkästään viimeisen lähes 2000 vuoden aikana teurastaneet yli 200 miljoonaa pakanaa, vääräuskoista sekä harhaoppista.
Kun riittävän suuri vale on toistettu tarpeeksi monta kertaa, niin siitä on tullut lopulta totuus!
Hän Joka Uneksii

Hän Joka Uneksii

Hän Joka Uneksii, on turhaa julkisuutta kaihtava henkilö, joka on kurkkua myöten täynnä rakkaudettomuuden push-up rysiä, tyhjiä paperitähtiä, muoviämpäreiden jonotusta sekä kissanhiekan ja ilotulitusrakettien kotiin kiikuttamista.

Kirjoittaja on asemaltaan ammattitieteilijäin yleisesti ylenkatsoma kehnonpuoleinen kotitarvefilosofi, joka jätti akateemisen uransa keskeytettyään jo vuosikymmeniä sitten yliopisto-opiskelunsa yhden professorin ja parin tohtorin tieteellisen ylimielisyyden ja älyllisen epärehellisyyden vuoksi. Koko hänen elämänsä on ollut sekä omakohtaisesti harjoitettua että sivusta tarkkailijana seurattua massapsykologian käytännön kenttäkoetta ja siinä ohessa kirjoittaja on perehtynyt kaikkeen käden ulottuvilla olleeseen mieltä kiinnostavaan:
metafysiikkaan, filosofiaan, psykologiaan, sosiologiaan, shamanismiin, valokuvaukseen, tuottamiseen, elämöintiin, sieniin, satuihin, avaruuteen, erilaisiin ötököihin, shakkiin, sanoihin, matkusteluun, ufologiaan, kaunokirjallisuuteen, kasveihin, intiaaneihin, uskontotieteeseen, historiaan, mytologiaan, magiaan, riimeihin, vaelteluun, tieteiskirjallisuuteen, ruokakulttuureihin, runouteen, antropologiaan, kieleen, salatieteisiin, erotiikkaan, kaiken maailman hömppään, kalastukseen, kiviin, rock and rolliin, kukkasiin, perhosiin, hiljaisuuteen sekä tietysti - rakkauteen.

Kirjoittajalla ei ole mitään julkisuutta vastaan, mutta julkisuuden on oltava omaehtoista ja kiireetöntä julkisuutta, sillä kirjoittajalla ei ole enää tarvetta mihinkään tai minnekään, eikä hän ole mikä väittely- tai kiistelykone.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite