Kultakauppiaan salaisuus
Uutuus

Kultakauppiaan salaisuus

Max Roth

ePUB

467,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079583

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.07.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
KULTAKAUPPIAAN SALAISUUS
Mies ammutaan kultakaupan eteen Helsingin Kalliossa. Etsivä Sakari Korppi saa uhriksi tarkoitetulta kultakauppias Rönnbergiltä oudon toimeksiannon selvittää, kuka tilasi tuon hänen päänmenokseen aiotun mutta pieleen menneen murhayrityksen. Tapausta tutkiessaan Korpille selviää, että Rönnberg on käyttänyt hämärissä liiketoimissaan hyväkseen yhtä, jos toistakin, katkerasti petettyä naista, joilla jokaisella olisi pätevä syy päästää kultakauppiaasta ilmat pihalle, ja samalla saada haltuunsa heidän yhdessä toteuttamansa arvoesinevarkauden miljoonatuotot.
Max Roth

Max Roth

Max Roth on syntyperäinen stadilainen, Krunikasta ja valmistui stuiduksi Helsingin tyttölukiosta, kuten jokainen kunnon kundi. Hän opiskeli Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen osastolla taiteen maisteriksi, pääaineina näytelmäelokuvien tuotanto ja ohjaus. Hän ohjasi lukemattomia mainoksia sekä pr-elokuvia ja työskenteli suomalaisissa sekä kansainvälisissä näytelmäelokuvissa mm. tuotantopäällikkönä, apulaisohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Hän rakastui kolmetoistavuotiaana päätä pahkaa Kruununhaan keskikoulussa luokkatoveriinsa, koulun kauneimpaan tyttöön, ja he ovat yhä tanakasti naimisissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.