Kun yksikin ymmärtää
Uutuus

Kun yksikin ymmärtää

Heimo Karjalainen , Pegaros Oy (Ed.)

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

334 sivua

ISBN-13: 9789515682192

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämään uteliaasti suhtautuva pieni poika, Heikki, kasvaa aikuiseksi haastavissa oloissa syrjäisellä maaseudulla. Heikin matkaa seurataan tämän syntymästä täysi-ikäisyyden kynnykselle. Heikki jakaa pienen mökin ja sen arjen mummonsa, sisarustensa ja tätinsä kanssa. Lasten vanhemmat ovat eronneet. Äiti on töissä pääkaupungissa ja vierailut lasten luona rajoittuvat muutamaan kertaan vuodessa. Isän vierailut puuttuvat kokonaan.

Kasvatusvastuun kantava mummo on kouluja käymätön, syvästi uskovainen ihminen, jonka moraali- ja kasvatusperiaatteet ovat peräisin raamatun opeista. Omantunnon ääni asettaa oikean ja väärän paikoilleen. Heikin taivalta rasittavat häpeä köyhyydestä ja varhainen vastuu aikuisten töistä. Heikin turvana ovat kuitenkin rakkaiden läheisten huolenpito ja tuki, joka antaa uskoa ja kannustaa kohti haasteita. Ja niitä päin urhea optimisti kulkeekin - peloistaan huolimatta.
Heimo Karjalainen

Heimo Karjalainen

Heimo Karjalainen on eläkkeellä oleva yli kuusikymppinen mies, joka on saanut kokea niin köyhää lapsuutta ja nuoruutta kuin vaurasta aikuisuutta. Hän on tehnyt mittavan ja onnistuneen uran yrityselämän johtotehtävissä.
Hän haluaa tarinallaan kannustaa kaikkia uskomaan itseensä, olkoot lähtökohdat mitkä hyvänsä. Jos lapsi saa osakseen rakkautta ja vaikka vain yksikin ymmärtää ja tukee, niin rikkinäisestä voi tulla ehjä ja onnellinen aikuinen.

Pegaros Oy

Pegaros Oy (Ed.)

Pegaros Oy on yritys, joka on tukenut alkutaipaleellaan teatteritoimintaa vuosikymmenen ajan. Nyt yritys toimii kirjan julkaisijana palaten näin kulttuurin pariin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite