Kuninkaan valinta I

Kuninkaan valinta I

Uutuus
J. P. Mäki

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

396,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528078142

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarinan ensimmäinen osa kertoo nuorukaisesta, jota on ohjattu syntymästä saakka kuninkuuteensa. Prinssi Johanneksen ajatuksia sekoittaa kuitenkin vahva oma tahto. Täysi-ikäisyytensä kynnyksellä toisten ohjaama velvollisuus tuntuu tukahduttavalta.

Velvollisuus, vanhempien tahto esikoisensa tulevaisuudesta, on vahva vaikutin. Elämäänsä on ohjannut myös vahva uskonnollisuus. Se saa odottamattomia säröjä taholta, jota on pitänyt oikeana. Kuuliaisuus kahlitsee mieltään, mutta se ei riitä. Prinssi päätyy omaan ratkaisuunsa odottamattomien sattumien ja sisäisen tahtonsa ajamina.

Matka, jolle hän lähtee, tuo eteensä työtä, joka valitsee tekijänsä. Matkansa tuo kohtaamisia, jotka ovat verisukulaisuuden kaltaisia, jopa enemmän. Kertomus sivuaa nuoruuden epävarmuuden sietämistä ja oman itsensä löytämistä. Se tuo myös vastuuta, joka on osa kasvamistaan.

Lähtiessään hän ei kykene edes aavistamaan minne matkansa veisivät.
J. P. Mäki

J. P. Mäki

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.