Kuolema on Ikuinen Elämä

Kuolema on Ikuinen Elämä

Elämänfilosofiaa ja keittiöpsykologiaa

Anu Markoff

Pehmeäkantinen

124 sivua

ISBN-13: 9789524980982

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.10.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
23,11 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuolema on Ikuinen Elämä ohjaa meitä elämään hetkessä. Kirja käy keskustelua lukijansa kanssa ja herättää ajattelemaan elämää syvemmältä tasolta. Se on täynnä kirjailijan omia herkkiä kokemuksia sekä totuutta, joka on syvällisen pohdinnan tulosta. "Kuolemanpelon voi voittaa tunnustamalla oman suunnattoman pelkonsa. On täysin luvallista ahdistua ja tiedostaa kuolevansa. Meitä kaikkia haastetaan kohtaamaan näitä asioita, koska ne estävät meitä elämästä täysillä!


"Anu Markoff kirjoittaa elämänfilosofista tekstiä keittiöpsykologin näkökulmasta katsottuna. Hän esittelee kirjassaan arkaa aihetta rehellisesti, mutta lämpimin sanoin. Rohkenen kirjoittaa tämän kirjan silläkin uhalla, että te pyöritätte päätänne ja sanotte mielessänne: ”Hänellä on vielä niin paljon opittavaa…” Ja niin minulla varmasti on."

Tämä kirja on kirjoitettu kaikille niille, jotka tietävät kuolevansa … Jonain päivänä.
Anu Markoff

Anu Markoff

on 1978 syntynyt kahden lapsen äiti Simosta. Hän on ammatiltaan sairaanhoitaja, mutta lapsesta saakka omannut kiinnostuksen taiteiden pariin. Anu kuvaa, kirjoittaa ja muokkaa teoksensa itse. Hän harrastaa filosofian ja uskontojen tutkimista sekä tekee yrityksessään luontaishoitoja. Meditaatio, enkelit ja luonto ovat myös lähellä Anun sydäntä. Hän kiertää suomessa pitämässä kursseja ja opastamassa ihmisiä hiljentymään sekä löytämään kosketuksen omaan todelliseen itseen.

Website: www.rakkaudentahti.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.