Kuu Loisti Laventelia

Kuu Loisti Laventelia

Siina Karkulahti

Klassikot & runot

ePUB

3,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528040125

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.04.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan sanat soljuvat raskaista aiheista toivonkipinöihin. Luonto kulkee käsikädessä lukijan kanssa. Tämä runojen ja taiteen kokoelma perustuu kirjoittajan lukio aikaiseen elämänvaiheeseen, jossa identiteetti muodostuu ja keskeisiä teemoja ovat uskonnosta irtautuminen sekä siihen liittyvät ajatukset ja syyt. Runot todistavat sen, millaisia muutoksia luontoon ja ihmiseen rakastuminen voivat saada aikaan. Miten paljon voikaan ajatusmallit ja elämä muuttua, kun tulee ymmärrettyä asioita seksuaalisuudesta, moraalista ja arvoista. Tässä kirjassa on jokseenkin lohduttava loppu, joka kuvastaa kirjoittajan näkökulmaa elämästä: "Tiedän, että tässä ulottuvuudessa eläminen voi käydä raskaaksi, mutta jostain syystä olen myös varma, että pärjäät kyllä." Runoilija rakastaa ajatuksien monimuotoisuutta kuuhun ja takaisin männyn juurelle.
Siina Karkulahti

Siina Karkulahti

Siina Karkulahti (s.2004) on lukiosta juuri valmistunut, esikoisteoksensa (Kuu loisti laventelia) julkaissut maanläheinen kirjailija. Lukiossa suorittanut kuvataide diplomin ja tehnyt erilaisia taideteoksia jo muutaman vuoden ajan. Hän suunnittelee hakevansa jatko-opiskelupaikkoja humanistiselta alalta, erityisesti psykologia ja filosofia kiinnostuksen kohteina. Taide ja runot, joita hän tuottaa, sisältävät paljon luonnon elementtejä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite