Kyseenalaista se! Hädän hetkellä

Kyseenalaista se! Hädän hetkellä

Tiina Sorsamäki

ePUB

6,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528026396

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
OIVALLUKSIA TARJOAVA KYSYMYSSARJA, JONKA AVULLA LÖYDÄT TIEN VAIKEAN ELÄMÄNVAIHEEN LÄPI

Jos sinulla on elämässäsi meneillään kriisitilanne, tästä e-kirjasta löytyvän kysymyssarjan avulla sinun on mahdollista selkeyttää ajatuksiasi ja löytää taas tukeva maa jalkojesi alle. Pystyt näkemään, onko tilanteesi oikeasti niin paha, kuin kaikki päässäsi pyörivät ajatukset yrittävät sinulle vakuuttaa. Jos olosi on huolestunut tai ahdistunut, voit käyttää tämän e-kirjan kysymyksiä henkisenä ensiapuna päästäksesi taas kosketuksiin itsesi ja todellisuuden kanssa ja tunteaksesi olosi jälleen turvalliseksi. Voit myös, tutkimalla ajatuksiasi ja niiden todenperäisyyttä, alkaa rakentaa tietäsi ulos stressaavasta tilanteestasi. Edessäsi avautuu polku eteenpäin, kun kysymykset alkavat elää sisälläsi ja johtaa yhä uusiin oivalluksiin. Ja ennen pitkää oivallukset alkavat näkyä myös konkreettisina muutoksina elämässäsi.

Aina on olemassa toinenkin tie!
Tiina Sorsamäki

Tiina Sorsamäki

ChoosingYourWay on oman tiesi kulkemista kohti henkilökohtaista Oivaltamisen tilaasi. Se on tila, jossa alat yhä enemmän olla omassa Minä Olen Tässä ja Nyt -läsnäolossasi, mikä käytännössä tarkoittaa, että uskallat kaikessa rauhassa olla omissa nahoissasi ja omassa elämässäsi ja ottaa elämän vastaan sellaisena, kuin se sillä hetkellä näyttäytyy. Tuo läsnäolon tila sitten puolestaan mahdollistaa sen, että alat kokea asioita yhä enemmän oman rajoittavan mielesi ulkopuolelta ja siten nähdä elämässäsi potentiaaleja, jotka aiemmin kenties ovat olleet näkymättömissä. Tuosta Minä Olen Tässä ja Nyt -tilasta kaikki todelliset, usein jopa maagiset, ratkaisut kumpuavat.

Palveluni voisi määritellä henkiseksi valmennukseksi. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että kyseenalaistamme sinua rajoittavien ajatusten ja uskomusten paikkaansapitävyyttä ja löydämme niiden rinnalle uusia käsityksiä, jotka auttavat sinua näkemään elämäsi ja todellisuuden kokonaan uudella tavalla.

Aina on olemassa toinenkin näkökulma ja todellisuus.

www.choosingyourway.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.