Kyseenalaista se! Kuinka tehdä valintoja ja toiveista totta

Kyseenalaista se! Kuinka tehdä valintoja ja toiveista totta

Tiina Sorsamäki

ePUB

10,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528026389

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
SELKEYTTÄVIÄ KYSYMYKSIÄ TILANTEISIIN, JOLLOIN ET SAA HALUAMAASI

Haluatko elämääsi jotain asiaa, joka ei vain koskaan tunnu ilmestyvän? Tämä e-kirja sisältää kysymyssarjan, joka auttaa sinua selkeyttämään itsellesi, mitä oikeasti haluat, haluatko tai tarvitsetko sitä kyseistä asiaa todella sekä mitkä ovat esteet sen haluamasi asian ilmentymisen tiellä. Näiden kysymysten miettiminen ja niihin vastaaminen johdattaa sinua kohti vapauden tilaa, jossa alat rohkeammin tavoitella asioita, joita oikeasti haluat elämääsi.


TAI KUN SINUN ON VAIKEA TEHDÄ VALINTA TAI PÄÄTÖS

Ahdistaako sinua päätöksen tekeminen? Pelkäätkö tekeväsi väärän valinnan? Tämä e-kirja sisältää myös joukon kysymyksiä, jotka auttavat sinua suhtautumaan valitsemiseen ja päätöksentekoon uudella, raikkaalla tavalla. Kirjan kysymykset auttavat sinua selvittämään, mikä on kulloinkin sinulle optimaalisin valinta tai vaihtoehto. Ne myös näyttävät, kuinka voit hyödyntää omia tunteitasi ja tuntemuksiasi järkiperäistämään pyrkivien ajatustesi rinnalla päätöksenteossa. Tämän e-kirjan sisältämiä kysymyksiä mietiskelemällä ja niihin vastaamalla valitseminen ja päätöksien tekeminen lakkaa olemasta pelottava prosessi. Siitä tulee yhtä luontevaa kuin seuraavan henkäyksen ottaminen.
Tiina Sorsamäki

Tiina Sorsamäki

ChoosingYourWay on oman tiesi kulkemista kohti henkilökohtaista Oivaltamisen tilaasi. Se on tila, jossa alat yhä enemmän olla omassa Minä Olen Tässä ja Nyt -läsnäolossasi, mikä käytännössä tarkoittaa, että uskallat kaikessa rauhassa olla omissa nahoissasi ja omassa elämässäsi ja ottaa elämän vastaan sellaisena, kuin se sillä hetkellä näyttäytyy. Tuo läsnäolon tila sitten puolestaan mahdollistaa sen, että alat kokea asioita yhä enemmän oman rajoittavan mielesi ulkopuolelta ja siten nähdä elämässäsi potentiaaleja, jotka aiemmin kenties ovat olleet näkymättömissä. Tuosta Minä Olen Tässä ja Nyt -tilasta kaikki todelliset, usein jopa maagiset, ratkaisut kumpuavat.

Palveluni voisi määritellä henkiseksi valmennukseksi. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että kyseenalaistamme sinua rajoittavien ajatusten ja uskomusten paikkaansapitävyyttä ja löydämme niiden rinnalle uusia käsityksiä, jotka auttavat sinua näkemään elämäsi ja todellisuuden kokonaan uudella tavalla.

Aina on olemassa toinenkin näkökulma ja todellisuus.

www.choosingyourway.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.