Kyseenalaista se! Tiesi ulos stressaavasta tilanteesta

Kyseenalaista se! Tiesi ulos stressaavasta tilanteesta

Tiina Sorsamäki

ePUB

10,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528025276

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
KYSYMYKSIÄ JOTKA AUTTAVAT VAIKEIDEN VAIHEIDEN LÄPI HAASTAMALLA AJATTELUASI


Ajatuksesi ovat värähtelevää energiaa, joka on todellista ja määrittää sen, millaisia asioita elämässäsi ilmenee. Siksi on tärkeää tutkia omia ajatuksiaan, varsinkin jos sinulla on ajatus, joka saa sinut stressaamaan ja epäilemään itseäsi.

Ajatusten tehtävänä EI ole kertoa meille totuutta asioista. Ajatustemme tehtävänä on ainoastaan näyttää ja osoittaa, millaisia uskomuksia ja käsityksiä me kannamme sisällämme. Aito, oikea totuus asioista on löydettävissä jostain muualta kuin ajatuksista: tunteista ja tuntemuksista sekä ennen kaikkea intuitiosta. Tästä e-kirjasta löytyvien kysymysten avulla pääset kosketuksiin noiden kyseisten arvokkaiden kommunikaatiokanavien kanssa, mikä taas puolestaan auttaa sinua pääsemään eteenpäin elämässäsi ja löytämään oikeita, kestäviä ratkaisuja.

Aina kun sinua stressaa jokin elämässäsi oleva asia, voit vastaamalla tästä e-kirjasta löytyviin kysymyksiin tutkia, pitävätkö ajatustesi sinulle kertomat asiat todella paikkansa. Lisäksi nämä kysymykset johdattavat sinut löytämään uudenlaisia ajatuksia ja käsityksiä, jotka näyttävät sinulle tien ulos siitä kyseisestä stressaavasta tilanteestasi. Alat nähdä mahdollisuuksia, joiden olemassaoloa et kenties ollut vielä huomannutkaan. Vastaukset nousevat tietoisuuteesi ajallaan, ja lopulta alat nähdä myös konkreettisia muutoksia elämässäsi.
Tiina Sorsamäki

Tiina Sorsamäki

ChoosingYourWay on oman tiesi kulkemista kohti henkilökohtaista Oivaltamisen tilaasi. Se on tila, jossa alat yhä enemmän olla omassa Minä Olen Tässä ja Nyt -läsnäolossasi, mikä käytännössä tarkoittaa, että uskallat kaikessa rauhassa olla omissa nahoissasi ja omassa elämässäsi ja ottaa elämän vastaan sellaisena, kuin se sillä hetkellä näyttäytyy. Tuo läsnäolon tila sitten puolestaan mahdollistaa sen, että alat kokea asioita yhä enemmän oman rajoittavan mielesi ulkopuolelta ja siten nähdä elämässäsi potentiaaleja, jotka aiemmin kenties ovat olleet näkymättömissä. Tuosta Minä Olen Tässä ja Nyt -tilasta kaikki todelliset, usein jopa maagiset, ratkaisut kumpuavat.

Palveluni voisi määritellä henkiseksi valmennukseksi. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että kyseenalaistamme sinua rajoittavien ajatusten ja uskomusten paikkaansapitävyyttä ja löydämme niiden rinnalle uusia käsityksiä, jotka auttavat sinua näkemään elämäsi ja todellisuuden kokonaan uudella tavalla.

Aina on olemassa toinenkin näkökulma ja todellisuus.

www.choosingyourway.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.