Lapsi ja hengellinen väkivalta

Lapsi ja hengellinen väkivalta

Marianne Suomalainen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

488 sivua

ISBN-13: 9789528065692

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
38,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lapsi ja hengellinen väkivalta käsittelee lapsuudessa ja nuoruudessa koettua hengellistä yhteisö- ja lähisuhdeväkivaltaa, vallan ja väkivallan käyttöä ja taustamekanismeja, selviytymiskeinoja ja väkivallan lyhyt- ja pitkäaikaisia seurauksia niin yksilölle, yhteisölle kuin yhteiskunnallekin.

Kirjassa käsitellään kristinuskon kulttuurihistoriaa, uskonnollista kehitystä ja kokemisen tapoja, selviytymiskykyisyyttä eli resilienssiä, kunniaväkivaltaa, irtautumista väkivaltaisiksi koetuista toimintaympäristöistä ja väkivallan vaikutusta aikuisten lasten ja ikääntyvien tekijöiden suhdedynamiikkaan.

Kirjassa pohditaan myös väkivaltakokemusten mielenterveysseurauksia, uskonnollista syrjäytymistä, riippuvuutta, ryhmäytymistä, ryhmäkulttuurin muotoja ja prosesseja sekä väkivaltakokemuksille annettuja merkityksiä kokemusasiantuntijoiden muistelukerronnassa.

Tämä kirja on puheenvuoro niin meillä kuin maailmallakin aiheesta virinneeseen keskusteluun. Se on tarkoitettu lisäämään tietoa teologian, sen lähitieteiden sekä sosiaali- ja terveysalojen ammattilaisille ja niitä opiskeleville. Kirja on hyödyllinen kaikille aiheesta kiinnostuneille sekä tietenkin hengellistä väkivaltaa itse kokeneille.
Marianne Suomalainen

Marianne Suomalainen

Marianne Suomalainen on helsinkiläinen teologi ja tietokirjailija.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite