Mummo ja Mutti
Suosittu

Mummo ja Mutti

Pirjo Ollikainen

ePUB

2,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099314

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Monet vanhukset odottavat läheisiään vierailulle. Paitsi seuraa, he kaipaavat myös virikkeitä ja mielekästä tekemistä päiviinsä. Lemmikki on monelle tärkeä, mutta tämän kirjan tarinassa leikitellään mahdottomalla ajatuksella mummon ja mammutin ystävyydestä. Mummo soveltaa mammutin avulla myös pehmeämpää metsäteknologiaa keksiessään heille yhteistä huimaa tekemistä.
Pirjo Ollikainen

Pirjo Ollikainen

Odottamaton ja yllättävä virkistää. Tarinoissani yhdistyvät ennennäkemättömät hahmot ja tapahtumat ovat usein odottamattomissa ympäristöissä. Juoni ei useinkaan kulje ennakoitavaa polkua ja huumori höystää tapahtumia vielä lisää. Kaiken tämän alle piilotan usein vakavan viestin jostakin aiheesta tässä maailmassa, kuten kestävästä kehityksestä tai vanhusten yksinäisyydestä. Kirjoissani käytän myös oudompia ilmaisuja jotta kieli säilyisi rikkaana ja raikkaana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite