Pellavaiset, Tarinat 1 & 2

Pellavaiset, Tarinat 1 & 2

Eini Neve

ePUB

10,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789527329016

Kustantaja: Itu Kustannus

Julkaistu: 21.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina 1: Pellavaiset ja aurinkolasit
Pinkseli Pellavainen alkaa nähdä asiat täysin uudessa valossa, ja se ei ole hyvä asia. Veljekset Ortus ja Vulperi toivovat, että heidän viisas ja myönteinen siskonsa tulisi entiselleen. Heidän on vain ensin selvitettävä, mikä aiheutti äkillisen muutoksen.

Tarina 2: Pellavaiset ja hätiköidyt johtopäätökset
Pellavaiset ovat ihmeissään: onnettomuus onkin onnenpotku. Vai onko sittenkään? Pellavaiset oppivat, että johtopäätösten kanssa ei pidä hätiköidä. Samalla syntyy oivallus viisaudesta, nöyryydestä ja rohkeudesta.
Eini Neve

Eini Neve

Eini Neve on aiemmin julkaissut tietokirjan Parasta jälkeen. Tämä tietoteos sisältää elämäntaidon ohjeita kaikille, mutta varsinkin masentuneet ovat ottaneet teoksen hyvin vastaan ja sitä on kiitetty muun muassa verkkokriisikeskuksessa. Pellavaiset-lastenkirjasarja on luotu tuomaan ennakoivasti hyvää mielenterveyttä ja tasapainoa, ja sitä saavat lukea aikuisetkin. Taustalla on ajatus, että meidän kannattaisi jo varhain oppia tuntemaan ahdistusta ja masennusta aiheuttavat ajattelumallit sekä keinot, joilla niistä pääsee eroon. Pellavaiset opettavat elämäntaitoja lempeästi, hilpeästi ja seikkailujen kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.