The Flaxens, Stories 1 and 2
Suosittu

The Flaxens, Stories 1 and 2

Eini Neve

ePUB

11,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789527329030

Kustantaja: Itu Kustannus

Julkaistu: 21.01.2019

Kieli: englanti

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Story 1: The Flaxens and the sunglasses
Pinxel Flaxen starts to see things in a totally new light, and it's not a good thing. Brothers Ortus and Vulbert hope to get their wise and cheerful sister back. They only need to figure out first what caused their sister's sudden change.

Story 2: The Flaxens and jumping to conclusions
The Flaxens are amazed: an accident can end up as a stroke of luck. Or is it after all? The Flaxens learn to avoid jumping to conclusions. At the same time, they gain insight about wisdom, humility and courage.
Eini Neve

Eini Neve

Eini Neve on aiemmin julkaissut tietokirjan Parasta jälkeen. Tämä tietoteos sisältää elämäntaidon ohjeita kaikille, mutta varsinkin masentuneet ovat ottaneet teoksen hyvin vastaan ja sitä on kiitetty muun muassa verkkokriisikeskuksessa. Pellavaiset-lastenkirjasarja on luotu tuomaan ennakoivasti hyvää mielenterveyttä ja tasapainoa, ja sitä saavat lukea aikuisetkin. Taustalla on ajatus, että meidän kannattaisi jo varhain oppia tuntemaan ahdistusta ja masennusta aiheuttavat ajattelumallit sekä keinot, joilla niistä pääsee eroon. Pellavaiset opettavat elämäntaitoja lempeästi, hilpeästi ja seikkailujen kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.