BoD Kirjakauppa – Lasten- ja nuortenkirjat

Lukemista pienille lukijoille

Lasten- ja nuortenkirjat

Hyvät lasten- ja nuortenkirjat saattavat nuorta lukijaa matkalla aikuisuuteen. Varhaiset lukukokemukset auttavat hahmottamaan ja ymmärtämään ympäröivää maailmaa lapsentasoisesti. Ensimmäisten seikkailukertomusten parissa lapset oppivat lukemaan ja kirjoittamaan. Kirjojen sankareista he löytävät uusia ystäviä, jotka seuraavat heidän rinnallaan vuosien ajan. Teini-ikäiset voivat löytää nuortenkirjoista apua ja tukea haastavissa elämäntilanteissa tai kohdatessaan surua tai ongelmia, kuten esimerkiksi ensimmäinen sydänsuru, kiusaaminen tai epävarmuus. Kirjat ovat seuranamme kasvun varrella vauvasta taaperoon ja ekaluokkalaisesta teiniin.

Sivu
 1. FILOSOFIAA LAPSILLE: Pöllövaari Kaarlo ja Nils: Tarinakirja lasten kanssa filosofointiin
  Suosittu
  FILOSOFIAA LAPSILLE: Pöllövaari Kaarlo ja Nils: Ta(...) Yhteiseen pohdiskeluun ja filosofointiin yli 5-vuotiaid(...)
  Michael Siegmund, Arlett Siegmund
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 14.02.2020
 2. Näin Saat Kaiken Mitä Haluat
  Suosittu
  Näin Saat Kaiken Mitä Haluat Mullista Ajatusmaailmasi - Saavuta kaikki mitä haluat
  Nina Catrina
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.01.2020
  9,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti ladattavissa

 3. Kohtaamisia
  Suosittu
  Kohtaamisia Ihminen ihmiselle
  Veera Kinnunen
  Kovakantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.08.2019
 4. Aurinkotuulen lauluhetki 1
  Suosittu
  Aurinkotuulen lauluhetki 1 - keväästä kesään -
  Anne-Mari Kanniainen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 10.04.2019
  4,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti ladattavissa

 5. Pieni neuvokas ankka ja orangin kosto
  Suosittu
  Pieni neuvokas ankka ja orangin kosto Hannu Hirvonen
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.01.2019
 6. Houraillen
  Suosittu
  Houraillen Aino Kalliosaari
  Kovakantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 04.01.2019
 7. Viikingin hauta ja muita kertomuksia
  Suosittu
  Viikingin hauta ja muita kertomuksia Zacharias Topelius
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Faros Julkaistu: 03.01.2019
 8. En voi luvata kuin lumetta
  Suosittu
  En voi luvata kuin lumetta Oona Kuutti
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 04.08.2017
Sivu

Maailma avautuu lastenkirjojen avulla

Hyvät lasten- ja nuortenkirjat saattavat nuorta lukijaa matkalla aikuisuuteen. Jo vauvoille ja pienille lapsille kannattaa lukea ääneen. Kuvakirjat, tarinat, lorut ja sadut auttavat hahmottamaan ja ymmärtämään maailmaa ja kasvattavat lapsen sanavarastoa. Lasten lukukirjat välittävät myös arvoja kuten ystävyys, yhteenkuuluvuus ja rohkeus. Kun lapsi alkaa itse lukea, tukevat lastenkirjat lukemista. Helppolukuiset ensilukukirjat tukevat lapsen lukemista, usein kuvitus tukee luetun ymmärtämistä. Lukutaidon kehittyessä erilaiset seikkailukertomukset, etsivätarinat, tarinat ystävyydestä ja monet muut kirjat kiehtovat nuorta lukijaa.

Jännittäviä seikkailuja ja mielikuvituksen lentoa

Lapsuudessa mielikuvituksella ei ole rajoja. Lastenkirjat antavat erinomaisen mahdollisuuden sukeltaa ennestään tuntemattomiin maailmoihin. Nuori lukija voi kohdata niin noitia, keijuja, peikkoja, kääpiöitä, taikureita kun yksisarvisia tai lohikäärmeitä. Satuhahmot kiehtovat ja kiinnostavat lapsia. He eläytyvät jännittäviin kertomuksiin ja nauttivat tarinoista, joissa hyvä voittaa pahan. Myös hauskat ja humoristiset kirjat ovat erinomaista luettavaa, hassut tarinat voivat kirvoittaa naurut myös lapselle lukevalle vanhemmalle ja mikä on hauskempaa kuin yhteinen nauru. Mitä vanhemmaksi lapset kasvavat, sitä monitasoisemmiksi tarinat muuttuvat. Lastenkirjat auttavat myös vaikeissa tai uusissa elämäntilanteissa, joita lapsi kohtaa elämänsä aikana.

Teini-ikäisen ongelmat

Nuortenkirjojen sankarit kamppailevat samojen haasteiden ja ongelmien kanssa kuin lukijansa. Teini-ikäistä lukijaa kiinnostavat enemmän tarinat ensirakkaudesta ja ensisuudelmasta kuin peikoista ja keijuista. Nuorisokirjallisuudessa käsitellään lukijoille ajankohtaisia teemoja kuten ensirakkaus, ystävyys, erimielisyydet vanhempien kanssa tai epävarmuus omasta itsestä. Nuorisokirjallisuus voi tarjota tukea ja apua nuorelle lukijalleen matkalla aikuisuuteen.

Huvia ja hyötyä pienille ja isommille

Lapset ovat aina kiinnostuneet oppimaan uutta ja lasten- ja nuorten tietokirjat ovat oivallinen tapa ruokkia tiedonnälkäistä jälkikasvua. Olipa kyseessä sitten ympäristö, maantiede, luonto, historia, musiikki, urheilu, lapsille suunnatut tietokirjat tarjoavat tietoa sopivassa ja lapsen kehitystason mukaisessa mittakaavassa. p>

BoD:n kirjakaupasta löydät uusia ja mielenkiintoisia lasten- ja nuortenkirjoja. Mielenkiintoiset tietokirjat lasten tiedonjanoon, hauskat lorut ja runot pienimmille, sadut ja tarinat niin satuolennoista kuin lapsen elämää sivuavista teemoista – kirjakaupastamme löytyy luettavaa jokaiselle!

Search engine powered by ElasticSuite