Laulu Tuonelan joella

Laulu Tuonelan joella

Aulis Murto

Kovakantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789524980302

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.12.2007

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
35,33 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Laulu Tuonelan joella

Kaukopartio ylittää rajan. Seikkailu alkaa heti ensimmäiseltä sivulta ja päättyy vasta kun tarinakin loppuu.
Vihollisen miinakentän ylitys ja porukan matka salaisen tehtävän suorittamiseen aloittaa romaanin.
Tarina etenee seikkailusta toiseen jännitteen välillä laukeamatta. Kunnes monien kohtalokkaiden sattumien summana partionjohtaja Jaska joutuu kokemaan oman elämänsä suurimmat kriisit niin henkisellä kuin fyysiselläkin rintamalla.
Tämän romaanini seikkailut, niin kuin koko sarjankin tapahtumat pohjautuvat niihin tapahtumiin ja tarinoihin ja juttuihin, joita poikasena kuuntelin sota-aikana lomilla olevien ja sodan jälkeen tapaamieni sotamiesten kertomana.

Hyvä lukija! Toivon että viihdyt kirjani parissa!

Mouhijärvellä 2007-09-19
Aulis Murto
Aulis Murto

Aulis Murto

Kirjailija Aulis Murto kirjoittaa runoja, lauluja ja romaaneja.

Website: http://www.kopteri.net/koti/aulis.murto/

Herkän runollista kerrontaa

Paikallis Aviisi

huhtikuuta 2008

Laulu Tuonelan joella on mukaansa tempaavaa sissisotaa. Kirjailija Aulis Murto omaa ilmiömäisen muistin tai sitten hänellä on hyvä kokoelma muistiinpanoja, niin todentuntuista on hänen kerrontansa romaaneissaan... Kaukopartiomiesten seikkailu on kiehtovaa ja jännittävää luettavaa. (...) Tämän kirjan etu on ehdottomasti muutamat syvälle menevät henkilökuvaukset, jotka osoittavat kirjailijalla olevan jopa psykologisia lahjoja. (... ) Kirja on lukunautinto lyyrisen jännitys- ja seikkailuromaanin ystäville.

Laulu Tuonelan joella

Lempäälän-Vesilahden Sanomat

kesäkuuta 2008

Kirja kertoo mukaansatempaavalla tavalla erään kaukopartion seikkailuista vihollisen linjojen takana.(...) Kirjan kohokohta on uskomaton tapahtumasarja, joka seuraa päähenkilön jäämistä yksin vihollisen maaperälle, kun partiota noutamaan saapunut vesitaso jättää hänet oman onnensa nojaan.

Monenlaista lukemista

Hämeenkyrön sanomat

elokuuta 2008

Sota-aikaan sijoittuva Suvivalssi aloittaa Murron romaanitrilogian. Se esittelee pohjoishämäläisten nuorten poikien elämää sodan vaikuttaessa kaikkeen.
Toisessa osassa, Laulu Tuonelan joella -romaanissa, keskitytäänkin sotatantereiden tapahtumiin. (...) Molemmissa romaaneissaan Murto onnistuu pitämään yllä realistista otetta. Samalla hän kuitenkin esittele myös elämän kauniita asioita, ystävyyttä ja rakkautta, jotka säilyvät, vaikka sotaa käydäänkin.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.