Laulujen lauluja ja hymnejä
Suosittu

Laulujen lauluja ja hymnejä

Raine Metsävuori

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

18,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093671

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.01.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vanhoja ikivihreitä hengellisiä lauluja ei nykyisin löydä enää kirjakaupoista. Yksityishenkilöillä saattaa kuitenkin olla tallessa vanhoja laulukirjoja, joista ennen laulettiin yleisö- ja kuorolauluja hengellisissä tilaisuuksissa.

Tähän kirjaan on koottu muutamia kauniita, aiemmin julkaisemattomia lauluja, joiden säveltäjät ja sanoittajat ovat jääneet osin tuntemattomiksi. Joidenkin laulujen nuotteja ei ollut olemassa muualla kuin laulajien sävelmuistissa, mutta nuotinnusohjelman avulla nekin ovat tässä kirjassa mukana.

Mukana on lisäksi useita amerikkalaisia lauluja menneiltä vuosikymmeniltä, joiden sanat on käännetty suomeksi. Vanhimpien suomalaiset laulukirjojen laulut ovat vuosilta 1923-24.
Raine Metsävuori

Raine Metsävuori

Kirjailija Raine Metsävuori on aiemmin julkaissut muutamia aihepiiriltään kristillisiä kirjoja. Lisäksi hän on kirjoittanut joitakin tietoteoksia ja julkaissut omaan sukuunsa pohjautuvan romaanin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite