Lempeä kauneus
Uutuus

Lempeä kauneus

runoja rakkaudesta luontoon

Mauri Laakkonen

ePUB

671,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057321

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Luonto on kirjoittajalle ehtymätön inspiraation lähde. Elämme osana luontoa ja teemme havaintoja ympärillämme olevista asioista, jotka asettuvat pysyvästi muistikuviimme ja kaipauksemme kohteeksi.
Luonnossa kohtaamme elämämme suurimmat elämykset ja rakkaudet kuin vuodenkierto päivämme alkavat ja lopulta sinne päättyvät.


Runot, taitto ja kuvat: Mauri Laakkonen
Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen on hausjärveläistynyt harrastajakirjoittaja, -kuvataiteilija ja neulevaari, jonka kirjoitusharrastus juontaa lapsuuteen ja kouluvuosien ainekirjoitustunneille.
Työelämän keskivaiheilta alkaen tehtäviin liittyvät markkinointiviestinnän ja viestinnän tehtävät ovat vahva tausta kirjoitustyölle.
Runojen kirjoittamisen Laakkonen aloitti syksyllä 2014 nimimerkillä Justin Larma. Hän on julkaissut parikymmentä omakustanne runoteosta, joista kolme Kalajokilaakson murteella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.