Lihavuus: Ylipaino alas Luonnollisesti, Nopeasti ja Pysyvästi

Lihavuus: Ylipaino alas Luonnollisesti, Nopeasti ja Pysyvästi

Stig Fröberg

Pehmeäkantinen

312 sivua

ISBN-13: 9789522867667

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.11.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
49,99 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maailman väkiluku lisääntyy vuosittain huimaa vauhtia, ja erityisesti väestömäärä kaupungeissa lisääntyy voimakkaasti. Kaupungistumisen myötä myös ihmisten ravinto- ja liikuntatottumukset ovat huomattavasti muuttuneet viimeisten 40:n vuoden aikana. Aiemmin ihmiset tekivät huomattavan paljon kovaa fyysistä työtä, he harrastivat runsaasti urheilua ja erityyppistä liikuntaa
ja ruoka oli hyvin yksinkertaista ja käsittelemätöntä, mutta terveellistä. Lihavuus oli erittäin harvinaista. Mutta nykyään lihavuus leviää Maailmalla epidemian lailla, kuten Maailman terveysjärjestö jo vuonna 1997 totesi. Tällä hetkellä Maailmassa on yli 1000 miljoonaa ylipainoista ja yli 300 miljoonaa lihavaa ihmistä, ja määrä kasvaa koko ajan.

Tämä kirja on tehty yksinkertaiseksi ja helposti luettavaksi opaskirjaksi tavallisille ihmisille, ja myös lääkäreille, sairaanhoitajille, tutkijoille, opiskelijoille, urheilijoille ja heidän valmentajilleen.
Stig Fröberg

Stig Fröberg

Stig Fröberg on syntynyt 1955 Turussa. Hän opiskeli Turun yliopistossa
Wihurin fysiikan tutkimuslaitoksella, ja valmistui fyysikoksi vuonna 1983. Viimeiset 24 vuotta hän on työskennellyt Neste Oil:n palveluksessa, Naantalin jalostamon laboratoriossa. Hänen erikoisosaamistaan ovat nesteiden ja kaasujen analyysitekniikka ja Fysikaaliset mittausmenetelmät.

Hän on tutkinut yli 35 vuotta ravintotiedettä, urheilulääketiedettä ja yrttilääketiedettä. Hän tuntee yli 2000 eri lääkekasvia. Harrastuksena hänellä on ravinto- ja lääkekasvien kasvatus.

Hän oli 20 vuoden ajan kilpaurheilijana ja hän on entinen 50 kilometrin kävelyn Suomen mestari.
Hän on kirjoittanut kirjan ”Veranpaineen ja kolesterolin alentaminen luonnollisesti”, jonka Englanninkielinen versio ”Decrease hypertension and cholesterol naturally” on saatavilla
http://www.amazon.com/dp/1478335025

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.