Lupa olla julma

Lupa olla julma

Pirkko Turpeinen-Saari

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789529435661

Kustantaja: Viestintä M. Saari Oy

Julkaistu: 23.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä jos meille puhuttaisiin totta?

Kun yksi Euroopan maa pirstotaan pommeilla ja väkivallalla, media kertoo, että kyseessä on rauhanoperaatio, jossa paha saa palkkansa ja hyvyys voittaa.

Jos poliitikot ja uutisten tekijät puhuisivat totta, media olisi paljastanut Kosovon ja Bosnian kansanmurhat – NATO-miehityksen aikana ja YK:n valvonnassa tapahtuneen ihmisoikeuskatastrofin.

Miksi meille on valehdeltu? Mitä ihmettä Suomen poliitiselle johdolle ja vastuullisille journalisteille on tapahtunut? Ovatko ne kiinteä osa läntistä aivopesukonetta?
Tämän kirjan tarkoitus on viedä sinut keskelle Jugoslavian hajottamisen kauheuksia, jotka valheiden verkko on peittänyt.

Olen psykiatri, ylilääkäri emerita, ex-kansanedustaja ja tietokirjailija. Olen toiminut Euroopan neuvoston kidutusta ja ihmisarvoa alentavaa kohtelua ja rankaisemista tutkivan CPT-komitean psykiatrian asiantuntijana.

Tein tämän kirjan, koska minun elämäntyöni syvin sisältö on ollut ihmisoikeuksien puolustaminen. Niiden massiivinen rikkominen, jopa kansanmurhat kätketään loistavalla propagandalla. Toivon, että tosiasioiden paljastaminen hillitsisi väkivaltaa ja vaikeuttaisi uusien sotien sytyttämistä.

Pirkko Turpeinen-Saari
Pirkko Turpeinen-Saari

Pirkko Turpeinen-Saari

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.