Maa hänen jalkojensa alla

Maa hänen jalkojensa alla

Vappu-Tuuli Fagerson

ePUB

499,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055686

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.02.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vappu-Tuuli Fagersonin psykologinen jännitysromaani pohjoismaisten trillerien jalanjäljissä!

Entinen kuvataiteilija Aino Palokorpi on jättänyt taakseen menestyksekkään uran ja siirtynyt opettamaan kuvataidetta eri kouluissa. Kymmenen vuotta sitten käynnistynyt tapahtumaketju on ajanut hänet romahduspisteeseen, johon hän ei koskaan enää halua palata. Kun Aino huomaa salaperäisen huppumiehen seuraavan häntä ja hänen tietokoneelleen alkaa ilmestyä omituisia viestejä, hän tajuaa menneisyytensä sulkevan synkän salaisuuden. Kaikki tuntuu liittyvän maahisiin, verenhimoisiin olentoihin, joita hän on kuvannut kansainväliseen suosioon nousseissa kauhutauluissaan.

Maa hänen jalkojensa alla on selkäpiitä värisyttävä tarina ahneudesta ja omistushalusta, syistä ja seurauksista ja perheisiin piilotettavista salaisuuksista.
Vappu-Tuuli Fagerson

Vappu-Tuuli Fagerson

Vappu-Tuuli Fagerson on tunnettu erityisesti erilaisuuden ja moninaisuuden kohtaamiseen liittyvistä teemoistaan.

Esikoisteos Special Edition ja sitä seurannut, sekä itse esikoisteoksen, että sen jatko-osan sisältänyt Special Edition - Erikoispainos toivat esiin rempseän humoristisen kirjoitustyylin ja olivat tiettävästi ensimmäiset viihteelliset romaanit, joissa esiintyy pyörätuolia käyttävä päähenkilö.

Vuonna 2020 hän julkaisi ensimmäisen psykologisen trillerinsä.

Vappu-Tuuli Fagerson: Maa hänen jalkojensa alla

Jos vaikka lukisi -blogi

huhtikuuta 2020

Tarina vei mukanaan monesta syystä. Pystyin samaistumaan päähenkilöön monella tavoin; olen itse asunut Turussa, joten miljöön kuvaus oli tuttua; olen silitellyt Lapissa seitakiveä ja tunnen olevani ajoittain hyvin neuroottinen ja kuvittelen jonkun seuraavan minua. Lisäksi maahiset, maanalainen maailma, on sellainen, joka on kiinostanut itseäni pitkään. Kaikki nämä seikat saivat minut kääntämään sivun sivun jälkeen. Luin illalla liian myöhään ja aamulla ajattelin lukevani vain muutaman luvun, mutta kävikin niin, että myöhästyin päivän ensimmäisestä etäpalaverista, kun kirja oli vain saatava loppuun. (...) Lukukokemus jätti minut miettimään. Se sai minut kaipaamaan Lappiin ja sen mystisiin maisemiin. Se jätti kuitenkin päälimmäiseksi hyvän fiiliksen. Sellaisen olon, jonka saa, kun on lukenut hyvän kirjan, sillä se tämä kirja on hyvä kirja. Se on omaperäinen ja raikas tuulahdus. Suosittelen lämpimästi.

Maa hänen jalkojensa alla - Vappu- Tuuli Fagerson

Yksi luku vielä -blogi

huhtikuuta 2020

Tässäpä mielenkiintoinen ja persoonallinen aihe kotimaiselle jännärille. Maahisiin ja muihin taruolentoihin olen törmännyt tähän mennessä vain fantasiakirjoissa, joten tämä oli mukava lisä jännityskirjallisuuteen. Maahiset sopivat tähän oikein hyvin, eikä tarina mennyt missään vaiheessa liioitteluksi tai muutenkaan "yli". Eli vaikket pitäisikään fantasiasta, niin tähän voi huoletta tarttua, ei ole liian yliluonnollista. (...) Tarina oli paikoin hyvinkin jännittävä, hyvin eläväinen ja jopa yllättäväkin. Oudot tapahtumat sekoitettuna mahdollisiin mielenterveyden ongelmiin saivat niskakarvat pystyyn ja epäilemään sekä päähenkilöä, että kaikkia mahdollisia sivuhenkilöitä. Mistä oikein oli kyse? (...) Kaikin puolin siis miellyttävä ja persoonallinen lukukokemus, tykkäsin!

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.