Maailman valtiot ja niissä käynnit

Maailman valtiot ja niissä käynnit

Suosittu

Ismondia 1960-2014

Ismo Porna , Kultismo Tuotanto (Ed.)

Pehmeäkantinen

564 sivua

ISBN-13: 9789523184817

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.04.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
31,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maailman valtiot ja niissä käynnit - Ismondia 1960-2014 on Ismo Pornan yli puolivuosisatainen aikamatka maailman kaikkiin nykyisiin ja eräisiin entisiin valtioihin sekä ns. ei-suvereeneihin maihin vuosina 1960–2014. Tosin matka alkoi jo 1944, jolloin hän saapui syntymällä Suomeen.

Kirja on yleinen tietopaketti ja henkilökohtainen matkakokemus maailman kaikista valtioista. Kustakin maasta on perustietojen ja tunnuslukujen lisäksi lyhyt itsenäistymisen historia sekä väestön ja valtionhallinnon rakenteet hallitsevine johtajineen vierailuvuonna ja vuonna 2014. Kirja etenee kronologisten matkakokemusten kautta valtio valtiolta ja matka matkalta Ruotsista 1960 Etelä-Sudaniin 2011 ja edelleen vuoden 2014 loppuun. Tieto ja matkailu avartavat ja tähän Ismondia antaa oivallisen täydennyksen omiin tehtyihin ja tuleviin matkoihin kaikkialle maailmaan.
Ismo Porna

Ismo Porna

Ismo Porna oli kuntien keskusjärjestöjen kulttuurihallinnon ja taidekasvatuksen erityisasiantuntija vuosina 1975–2003. Varhennetulle vanhuuseläkkeelle siirryttyään hän on toiminut oman toiminimensä Kultismo Tuotannon johtavana tuottajana vuodesta 2003. Hän on julkishallinnon työssään, yrityksessään ja vapaa-aikanaan osallistunut lukuisiin Euroopan Neuvoston, EU:n, Unescon ja Suomen opetus- ja kulttuuri- sekä ulkoasiainministeriön rahoittamiin kulttuuri- ja kehitysyhteistyöprojekteihin sekä myös kansainväliseen judotoimintaan. Ismo Porna on koulutukseltaan liikuntakasvatuksen kandidaatti Jyväskylän yliopistosta. Nykyisin entinen stadilainen asuu avoliitossa Houtskarin Mossalan saaressa Paraisten kaupungissa. Hänellä on aiemmista avioliitoista viisi lasta ja kuusi lastenlasta.

Kultismo Tuotanto

Kultismo Tuotanto (Ed.)

Kultismo Tuotanto on Ismo Pornan toiminimi, joka on perustettu 2003. Se on matkailuun, kulttuuriin ja urheiluun liittyvien projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut henkilöyritys. Y-tunnus on 1804957-4 ja sähköposti ismo.porna (at) kultismo.com.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.