Maailmanpolitiikan kipupisteet

Maailmanpolitiikan kipupisteet

Esa Lalli

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

219,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528092629

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.09.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pidin itseäni sadunkertojana, mutta nyt olen huomannut että, maailman arkipäivän tapahtumat voivat olla satuja paljon värikkäämmät. Tässäkin kirjassa on kaksi satua, niistäkin voi vertailla toden ja sadun eroja tai sitten ei. Vaikka tapahtumat ovat monimutkaisia, niin niiden laatimiseen tarvitaan hyvin yksinkertaisia johtajia. Mitä kapeampi johtajan maailmankuva, sitä värikkäämpi tarina syntyy. Ei saduissakaan tapahdu yhtä hulluja asioita. Politiikassa on tärkeintä oman poliittisen uran jatkuminen ja mielellään nouseminen. Sen kannustin on vallanhimo. Oman maan etu ja maailmanpolitiikka on siinä sivuosassa.
Esa Lalli

Esa Lalli

Olen aiemminkin julkaissut muutamia kirjoja. Esim. neliosaisen kirjasarjan: Kielioppi ja sanastot arabian kielessä. Myös tämä kirja on kirjoitettu samanlaisella huolelisuudella ja asiantuntemuk-sella. Olen myös hyvin huolestunut politiikkojen maailmanpolitiikan huonosta hoidosta. Niitä asioita selvittelen lukijalleni tässä kirjassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite